Personal

#BLOGBYJENN

1 januari 2016

Hooooi!! Daar heb je er weer een hoor, zo’n mommy-healthylifestyle-fashion-food-beauty-review-interieur-hotspot blogger. Ik hoor het je denken en I know, het is ook zo. Dat was voor mij ook de voornaamste reden om dit juist niet te doen! Maar waar ging het mis?

 

Met plezier heb ik anderhalf jaar lang voor andere blogs geschreven. Ik deelde mijn recepten, outfitjes van Peach, reviews en uitstapjes met veel plezier. Tot ik stopte met recepten delen en op eens te horen kreeg: “Jenn ik mis je recepten, vond het altijd zo leuk.” of “Jenn waarom deel je niet vaker outfitjes van Peach, vind het zo inspirerend voor mijn eigen dochtertje. “ “Euh, ja eeh, geen zin in joh” Stamelde ik dan terug. Zin had ik wel degelijk maar durf?

De vraag was vooral: “Wie zit er nou serieus op mij en mijn blog te wachten? Blijkbaar wel degelijk twee mensen en speciaal voor jullie twee is hier dan mijn persoonlijke blog! LOL!!! Nee, even serieus. Ik vind het super leuk om te delen maar vind het gewoon doodeng.

Internet en socialmedia zijn eigenlijk ook heel eng, nep en vooral openbaar.

Wil ik wel dat iedereen alles kan lezen.? Als Peach later groot is en zichzelf terug vindt op internet , gaat zij mij dan niet haten? Verpest ik haar leven hier niet mee? Zij kiest er niet voor. Heb ik wel zin in mensen hun mening en reacties? Want ja, dat lok je nu eenmaal uit met een blog. Gelukkig kan ik altijd zelf nog bepalen wat ik deel en zal daar heel goed bij nadenken.

Leuk moet het vooral wel zijn en blijven!
Op mijn blog wil ik jullie deelgenoot maken van mijn belevenissen als mama, vrouw (geregistreerd partner) van een ondernemer, doe-het-zelf-keukenprinses, selfmade kinderstylist, mijn persoonlijke dr Phill momenten, working-mom dingen, zen meester in de dop. Maar vooral ik als grappenklapper.

Mijn Alkmaarse (platte)humor krijg je er namelijk gratis bij cadeau en is het geheime ingrediënt wat deze blog zo anders maakt dan al die anderen! Enjoy!

X Jenn

#blogbyjenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *