Personal

Personal Update

18 maart 2019

Hoe gaat het met mij en mijn gezinnetje en wat spook ik op het moment allemaal uit? Ik dacht, laat ik jullie even bijpraten. Lees je mee?

Voor mijn gevoel was het gister nog oud en nieuw en nu gewoon bijna lente. De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen Op Instagram heb ik veel nieuwe volgers mogen verwelkomen Hi, als jij het bent! Echt mega leuk dat mijn account(je) zo gezellig blijft doorgroeien. Leuk dat andere mom’s en not mom’s, het tof vinden om mee te kijken in ons leven. Thanks daar voor!

Op de blog is wat rommeliger de laatste weken omdat ik niet voldoende tijd vrij maak om artikelen te schrijven. Niet dat ik er geen zin in heb maar vind het lastig om naast al mijn andere bezigheden consequent door te pakken met blogs produceren. Anyways, ik doe liever wat goed voelt en past in het moment. Bloggen om het bloggen is ook zo doelloos.

Op Youtube is het een beetje stil, die mojo ben ik echt even kwijt. Het voelt heel onrustig om thuis zoveel met een camera rond te lopen. Mijn leventje en die van de meiden te filmen vind ik leuk maar ik geniet op dit moment ook erg van de rust. Ik weet niet waarom maar de laatste tijd voelt het minder goed ofzo. Helemaal de afgelopen weken, die hier thuis in het teken stond van niet fit zijn. Heb mijzelf maar overgegeven aan de situatie en vind het zielig om mijn buikgriepende, waterpok-hebbende kinderen te filmen. Ja, ook dat is het leven maar ik zie daar niet de meerwaarde van in om over te vloggen. I know, vaag verhaal dit maar oké. Weinig vlogs dus, noem het en dip maar ik kom snel weer bij jullie terug met een nieuwe video. Denk ik.

Gelukkig staan er komende twee maanden veel mooie dingen te gebeuren. Zo werk ik samen met SAITEE keihard aan de lancering van onze nieuwe sieraden collectie die rond eind april live zal gaan. Heb ik afgelopen weekend voor Kixx kidswear een shoot mogen organiseren voor de spring/summer campagne en ben mega trots op het eindresultaat. Heel veel zin om die beelden met jullie te gaan delen. Ook ben ik bezig om samen met een geweldig inspirerende vrouw (jullie gaan haar nog online ontmoeten), een exclusief, mindfull, mama en mini event op te richten. Dat gaat deze zomer gaat plaatsvinden in de natuur van Schoorl. Hoe en wat precies blijft nog even een verassing maar jullie gaan het natuurlijk horen! Er staat ook iets heel erg gaafs te gebeuren in samenwerking met Red-Rag Shoes wat ik (eindelijk) bijna bekend mag maken! Een project waar wij achter de schermen, sinds vorig jaar, al druk mee bezig zijn. Echt zo’n zin in! Ik zit dus alles behalve stil.

Dat mijn liefde voor duurzame en eerlijke mode door steeds meer mensen en brands wordt opgepikt vind ik echt zo gaaf. Ik kan niet anders zeggen, dit onderwerp maakt mij zo gelukkig. Een steentje bij te dragen door te delen over fair fashion is echt een droom. Het is mijn passie om andere vrouwen te inspireren kritischer te kijken naar hun kledingkast en koopgedrag. Eerlijke mode uit de tofu-vibes te halen want er is genoeg fashion die wel met respect voor mens, dier en milieu wordt gemaakt. Natuurlijk ben ik er nog lang niet, dit is nog maar het begin. De plannen zijn er om fair fashion nog veel groter te gaan maken op mijn blog. Topics waar mijn (conscious) bezoekers echt iets aan hebben. Zonder te verwijten, inspireren om het beter te doen. Pleiten voor een groene en bewustere toekomst is voor mij het aller mooiste wat er is!

Het zijn drukke weken geweest. Peach heeft de waterpokken gehad, papa een flinke buikgriep, nu heeft Rebel waterpokken met een luchtweginfectie en ik een blaasontsteking. Team lappenmand hier hoor! Alles roept in mij; zon! Gelukkig kunnen wij gaan aftellen en vertrekken over precies een maandje naar ons oh zo fijne Spaanse huis. Ik kan echt niet meer wachten. Het heeft veel te lang geduurd. Zoveel zin om daar nieuwe energie op te doen en keihard te gaan genieten van mijn gezinnetje. De komende weken nog even knallen, lief voor mijzelf zijn en dan maximaal genieten van een wel verdiende vakantie.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om even een update te lezen? Mocht je suggesties hebben voor onderwerpen op de blog, let me know!
Je kunt hieronder een reactie achterlaten.
X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *