Personal

Mom is back.

6 januari 2019

Wauw. Deze break was zo bizar fijn. Ik heb genoten van de kerstvakantie. Hoe is het offline zijn mij bevallen, en wat zijn mijn plannen voor komend jaar? Ik praat jullie bij!

Offline life.

Eerlijk? Ik vond het heel spannend om niet meer op het Instagram icoontje te klikken wanneer ik mijn telefoon pakte. De app had ik verwijderd van mijn iPhone, en dacht dat ik niet zonder zou kunnen. Verslaafd aan Instagram vind ik zelf niet het juiste woord omdat Instagram voor mij ook werk is. Maar zoveel online zijn was een gewoonte geworden, en dat irriteerde mij heel erg. De eerste twee dagen heb ik vals gespeeld, en toch ingelogd omdat ik afspraken en e-mail adressen uit mijn DM moest halen. Daarna heb ik geen seconde meer op de app gezeten, dat was echt heel erg bevrijdend! Letterlijk had ik zeeën van tijd over, en wat een rust geeft het om niet de hele dag te weten wat iedereen doet. Toen was het moment daar, weer inloggen na mijn break. Conclusie? Eigenlijk had ik niks gemist. Wel kwam ik er achter dat het heel leuk en gezellig is om via insta contact te hebben met volgers, dat had ik dus wel gemist.

Bakfiets fun in de kerstvakantie.
Eindeloos samen zijn en heel veel naar buiten.

Kerstvakantie Vibes

Onze kerst was zo fijn en zo rustig, wat ook gold voor de jaarwisseling. Het was wel heerlijk om daar niets over te hoeven delen op Instagram. Wij hebben echt top dagen gehad met ons gezinnetje. Ik bezocht in de vakantie het theater (alleen) waar ik naar de voorstelling van “De Notenkraker” ging. Opgevoerd door het Russische staatsballet. De klassieke muziek van Tsjaikovski die bij het stuk hoort, werd live gespeeld door een orkest. Kippenvel to the max! Mijn goede voornemen van vorig jaar was; “Meer alleen ondernemen om te ontspannen.” dat is dus goed gelukt. Wij maakten met de meiden heerlijke bos en strandwandelingen, en zijn thuis verder gegaan met ontspullen. Pp en ik hebben kasten uitgemest, en nog kritischer gekeken naar het speelgoed, en onze persoonlijke spullen. Ik ga zo lekker op het nieuwe jaar beginnen met een opgeruimd huis.

Boswandeling op eerste kerstdag.
My fam of four.
New Years Eve bij onze lieve vrienden .
Sushi en iPhone entertainment voor Rebel.

Sushi monsters.

New Year New Me
Oké, grapje. Ik ben blij met mezelf (eindelijk na 30 jaar), en vooral blij met de keuzes die ik afgelopen jaar heb gemaakt. Ze hebben mij laten groeien en veel innerlijke rust gebracht. Mijn doel voor het nieuwe jaar is dan ook groeien. Op persoonlijk maar ook op zakelijk vlak. Meer bezoekers op de blog en op youtube, meer volgers, meer fair en real content maken, meer balans tussen online en offline zijn en meer los laten. Maar de belangrijkste focus voor 2019 zijn mijn lieve meisje, en mijn fantastische vent. Ik heb er heel veel zin in om lekker aan het bloggen en vloggen te gaan en jullie mee te nemen het nieuwe jaar in! Blijven jullie gezellig mee kijken in ons leventje?

X Jenn

Team 2019!

X Jenn

Een reactie op “Mom is back.

  1. Leuk! En gelijk heb je! Al mis ik wel je vlogs hoor hihi. Maar je gezin en jezelf gaan voor. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *