Personal

Christmas break.

23 december 2018

Wie mij en mijn gezinnetje volgt op Instagram heeft onze december dip vast niet gemist. Het waren vooral diepte punten, slapeloze nachten en heel veel strijdt met ons gevoelige meisje. We hebben het overleefd maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ik voel mij intens moe. Leeg gezogen, en vooral mezelf een beetje kwijt.

Daarom heb ik besloten om samen met mijn gezinnetje een unplugged kerstvakantie te vieren. Niet alleen offline de kerstdagen door maar twee weken rechargen zonder te “moeten” delen, liken, gediekt, gedisliked, getaged, gehastaged, gevolgd of ontvolgd te worden. Even een dikke vette middelvinger naar dat alles. Maar gewoon thuis zijn, echt thuis. In het moment met mijn meiden, en bij mijzelf inchecken voor rust. December, je was echt way-to heftig. Ondanks alle liefdevolle momenten, hebben wij het als gezin f*cking pittig gehad. Hoogtijd om die break erop te gooien.

Maar wat ga ik dan wel doen? Vooral heel rustig aan. Had ik al rustig aan doen gezegd?! Feestdagen zonder eindeloze verplichtingen want de afgelopen weken waren al wild genoeg. Ik spoil onze kerst-plannen zodat jullie toch een beetje on the hight zijn -about wat we are going to doen.

Christmas eve
Wij eten thuis met ons gezinnetje. Luisteren naar platen, je weet wel, die oldskool zwarte dingen. Dekken de tafel extra mooi en gezellig. Peach wilt mama altijd helpen met tafeldekken en de kaarsjes aan doen, zo lief! We eten allerlei hartige hapjes. Ik maak een borrelplankje, broodjes en heerlijke smeersels zodat de meiden lekker van alles en nog wat kunnen eten. Mega chill, fijn thuis en samen met z’n viertjes. Joy!

First day of Christmas
Slow mornings, kerst brekkie, pj’s-allday, kerstfilmpjes en heel veel boekjes lezen met de meiden. Champagnenjeejee met PP, en ’s avonds een kerstdiner bij mijn vader thuis, samen met mijn zusje (tante Lauren). Geen gedoe, easypeasy, opa kookt en weer op tijd naar huis voor de meiden hun schoonheidsslaapje. Pa en moe ’t bankie op met meer bubbels en corny kerstfilms met de kaarsjes en de haard aan.

Second day of Christmas
Er staat (mijn moeder kennende) een geweldige brunch op het menu. Wij gaan dus brunchen bij mijn moeder en cadeauvader. Mijn 83 jarige oma en zus (tante Lauren) zijn van de partij. Mijn oma roept al een paar jaar “Het zal mijn laatste kerst wel zijn.” dus dat wordt vast weer rete gezellig. Wij lachen er altijd om en maken foute grapjes. Je bent Alkmaarder of niet. Hopelijk kunnen wij ’s middags er op uit met de girls. Het liefst het bos of de duinen in, en ’s avonds gaat yours truly heeeeerlijk koken. Spoelen we alles nog even na met extra wijn en gaan papa en mama voor een nieuwe bank-hang-conry-kerstmovienight-marathon.

Rust
De kerstvakantie zal vooral in het teken staan van go-with-the-flow. Zoveel mogelijk naar buiten met de meiden, het strand op, het bos in, leuke dingen doen en in het moment zijn. Ik ben echt scroll-moe geworden, en merk dat actief zijn op Instagram niet meer goed voelt. Het leidt te veel af van mijn gezin, en ben de lol ervan een beetje kwijt. Gewoon tot rust komen, een boek lezen, dingen doen waar ik mezelf nooit de tijd voor gun. Daar heb ik zoooooo veel zin in!

New Year New Me
Oud&Nieuw vieren wij met lieve vrienden. Alle kids samen, lekker eten en maken er een logeer feest van. Nu al zijn in! Na de kerstvakantie ben ik natuurlijk gewoon weer back in insta/blogbusiness. Ook zal de vlog dan weer wekelijks verschijnen. Omdat er de afgelopen maand te veel spanningen waren, vond ik het echt niet oké om thuis ook nog eens met een vlogcamera rond te gaan lopen. Mocht je me op youtube gemist (LOL).

Ik heb nu al zin om 2019 te gaan rocken, en al mijn mooie plannen uit te gaan voeren om jullie hopelijk nog veel meer te mogen inspireren! Bedankt voor jullie liefde en support in 2018. Alle likes, lieve reacties, DM’s en warme digitale knuffels. Hele mooie feestdagen gewenst samen met de mensen die je lief hebt. Heel veel gezondheid en happiness voor 2019!

Tot volgend jaar!
X Jenn

Een reactie op “Christmas break.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *