Personal

REBEL & PP JARIG!

19 november 2018

Feest! Rebel vierde haar tweede verjaardag samen met papa! Die werd ietsiepietsie ouder, 37 om precies te zijn (dinosaurus in tha builing). Wij vierden een feestje met onze familie en vrienden. Ik deel een paar kiekjes in deze blog.

Wauw, wij hebben er een peutertje bij in huis. Een peuter?! Hoe dan?! Rebel is mijn ogen nog mijn kleine babytje en dat zal voorlopig wel even zo blijven ook. Ze heeft gigantische sprongen gemaakt met haar woordjes, en ik ben zo trots op haar! Rebel is een heerlijk energieke, eigenwijze en nieuwsgierige kaboutervrouw die gek is op tijgers! Haar spirit animal mocht natuurlijk niet ontbreken op haar feestje en ik had dan ook te gekke tijger versiering gescoord bij partydeco.nl.

Het feestje was heel gezellig, wij hebben heerlijk gegeten en ’s avonds lekker door geborreld tot in de late uurtjes. De volgende dag iet wat brak weer aan de schoonmaak maar voor de volle 100% en even helemaal offline genoten van deze mijlpaal.

Rebel is mega verwend met mooie en lieve cadeautjes maar ik vind het leuk om in een aparte blog daar wat meer over te delen. Er zitten namelijk super veel leuke cadeautips voor de feestdagen bij!

Bedankt voor alle lieve felicitaties voor Rebel haar verjaardag en natuurlijk die ook van haar papa!

X Jenn


Rebel’s overheerlijke tijgertaart is gemaakt door A.C De Boer in Alkmaar.
De place to be voor heerlijke luxe Franse patisserie, verjaardagstaarten en traditioneel gebakken brood zoals ze dat alleen in Frankrijk kunnen!

Het aller leukste van jarig zijn is natuurlijk de kaarsjes uitblazen! Rebel kreeg er geen genoeg van. Ze zijn denk ik wel 10 keer opnieuw aangestoken, zo lief! Doen jullie de kaarsjes vaak ook nog een keer aan? Gelukkig blaast Rebel zonder kwat, wel zo fijn voor de visite. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze heerlijke macarons zijn ook van A.C de Boer en worden dagelijks vers gemaakt, heerlijk!

Peach heeft trouwens een nieuwe foto-move.

Hoe leuk is alle tijgerversiering van Meri Meri? De gouden tafelconfetti, de tijgerbordjes en tijger-goodiebags zijn helemaal on point! Ik vond de zachtroze bekertjes en servetjes ook heel leuk matchen met de gouden vlekjes. Je shopt al deze leuke goodies op partydeco.nl    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *