Personal

Komkommertijd.

3 september 2018

Na een heerlijke zomervakantie is het gedaan met de komkommertijd. De afgelopen weken hadden mijn gezinnetje en ik prioriteit. De blog was daardoor ook een beetje op vacay. Nu is het over met de vakantiepret en back to business. Ik praat je even bij.

Het waren zes heerlijke weken en een zomer met de hoofdletter Z! Voor het mooie weer hoefde je eigenlijk niet op vakantie want het was hot in ons kikkerlandje. Toch zijn wij twee keer naar ons Spaanse plekje gevlogen en hebben daar intens genoten. Het samen zijn, niets moeten en even geen agenda of leven met de klok, heerlijk! Het was echt “Go with the flow” en dat hield ik er de afgelopen weken thuis ook in. Ik wilde mijzelf niet verplichten tot bloggen of het “moeten” van andere dingen maar gewoon genieten van het moment met de meiden en de hub.

De (blog)rust heeft mij goed gedaan en zit vol met leuke nieuwe ideeën! Hierover snel meer. – Ja, flauw he?! Maar dit heeft een goede prep nodig. To be continued!

Je knippert met je ogen en de vakantie is voorbij. Indiansummer doet zijn intreden en de herfst zit soms al een beetje in de lucht. Mijn aller liefste lievelings seizoen! Het is alweer september en deze maand mag ik 30(!?) kaarsjes uit gaan blazen. Oh my! Met geknepen billen heb ik naar dit moment toe geleefd en nu gaat het dan toch echt gebeuren. Ik word officieel oud!

Onze super Peach start vandaag alweer in groep twee! Mama gaat deze maand op Spaanse les – Si! En ben ik begonnen met het aanleggen van mijn capsule wardrobe (een watte?!) en volg een 30 dagen plastic dieet. Over die laatste twee kun je snel meer gaan lezen op de blog. Maar wil je al meer weten over mijn capsule wardrobe motivatie? Bekijk dan mijn video van gister.

Deze zomer heb ik aan mezelf gewerkt en daarmee bedoel ik, onderzocht waar ik nu echt gelukkig van word en van wat niet. Doelen zijn voor de komende maanden gesteld en heb ik meer balans gevonden. Die doelen hebben veel betrekking op het maken van andere keuzes. Mijn eigen pad bewandelen en niet meer met die van andere bezig te zijn. Er was altijd een bepaalde vorm van onrust en ontevredenheid die ik echt spuugzat was.

Ik wil een voorbeeld zijn voor mijn meiden en bewuster keuzes maken. Afgelopen zomer mocht ik geïnspireerd worden door anderen en wie weet mag ik dit zelfde voor jou doen.

Ik hoop je  snel weer terug te zien op blogbyjenn.nl!

X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *