Personal

Preggoshoot Rebel

19 oktober 2017

Precies een jaar geleden, op een prachtige oktoberdag, had ik met 34 weken mijn preggoshoot in het bos. Mijn geluk kon niet op want de herfst is echt mijn lievelings seizoen.

Ik wilde graag een boswandeling maken met PP en Peach en ondertussen gefotografeerd worden. Ik wilde dat Peach op haar gemak zou zijn en niet geforceerd kusjes op mijn buik hoefde te geven, perse in de camera moest kijken of moest lachen op commando. Ik wilde een echt gevoel vastleggen. Het gevoel van een gezin van drie, dat bijna met zijn viertjes zou zijn.

Dankzij fotografe  Tatjana Almuli  zijn de foto’s precies geworden zoals ik had gehoopt. De prachtige herfstkleuren waar ik zo dol op ben en dat lieve, blije bekkie van Peach. Mijn grote liefde PP en mijn heerlijke babybelly die ik zo mis. Het is een prachtige vereeuwiging en ik krijg nog steeds geen genoeg van de mooie plaatjes.

Veel kijkplezier!

 

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om alle foto’s van de shoot te bekijken. Zo bizar dat onze #babynovember vierweekjes later op mijn buik lag en nu alweer bijna haar eerste verjaardag viert!

Ik voel me zo’n slappe emo-dweil de laatste dagen. Alles is Rebel. Ik kan niet stoppen met kijken naar de newborn foto’s, hoe mijn buik groeide terwijl ik door mijn filmrol scroll. Alle mijlpalen van het afgelopen jaar.  Het is echt mega snel voorbij gegaan en dat heb ik nog niet echt een plekje kunnen geven.

Ik heb zo’n heimwee naar die eerste momenten maar nu Rebel groter wordt is alles nog veel leuker. Dat eeuwige gevoel van allebei willen is zo vermoeiend. Herkennen andere mama’s dit gevoel? Maar wat ben ik dankbaar dat ik dit  voor de tweede keer heb mogen meemaken. Mijn zwangerebuik, een gezonde tweede dochter en nu een geweldig dreumesje tobe.

Ik heb vorig jaar een blog geschreven over hoe ik de laatste loodjes heb ervaren. Hoe ik toen in de zwangerschap stond, kun je hier terug lezen. Zo grappig om een jaar later weer op terug te kijken.

Vind jij  de foto’s ook mooi?
Zou jij ook op deze manier jouw zwangerschap willen laten vastleggen? 
Laat het mij weten in een reactie.

X Jenn

4 reacties op “Preggoshoot Rebel

  1. Wat een prachtige foto’s. Kan natuurlijk haast niet anders met zo’n knap gezin 😉 maar ook credits naar de fotograaf. Die kleuren, het licht, de spontaniteit – helemaal mijn stijl. Super leuk dat je je blog nieuw leven hebt ingeblazen en dit soort dingen met je lezers deelt! Ik lees en kijk met veel plezier mee 🙂 liefs!

  2. Elk woord wat je schrijft is zoooooo herkenbaar!!!! Niet normaal.
    Dankjewel!

  3. Herken dit zo! Onze boy wordt net als Rebel 14 nov 1 jaar. Het jaar os bizar snel voorbij gegaan. Dus ja het emo gevoel herken ik. Ook hebben wij een fotoshoot met zn 3tjes gedaan. Sowieso zijn fotos mooie geluksmomenten die je vast legt en zo veel waard zijn… geniet met de voorbereidingen! Xx Natas

  4. Prachtig ben je (en je gezin)! Ik herken dat enorm het eeuwige gevoel van allebei willen hebben maar inderdaad gelukkig zijn met wat je hebt is belangrijker! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *