Personal

XL vakantie plog

1 oktober 2017

Javea, ons favo strandje.

In September zijn wij nog even naar de Spaanse zon gevlucht. Onze favoriete vakantie bestemming met de kids.

Ik laat jullie een paar van onze lievelings plekjes zien en vooral zonnige kiekjes. 

Peach is dol op de mooie stenen van het strand en kan uren spelen in de branding. De zee is hier zo mooi en er zijn heerlijke strandtentjes aan het water. De vibe is hier gewoon zooo fijn. Wij blijven er terug komen.

 

 

 

Visite & Bday

Ik mocht op vakantie 29 kaarsjes uitblazen. (OMG OUD!) Voor de gezelligheid kwam mijn zusje over uit Nederland en dat was super leuk. Ik voelde mij he-le-maal jarig (en oud). Mijn zusje bleef een avondje bij de meisjes zodat ik op Bday-date kon met PP. Ik werd in het restaurant verrast met een prachtig cadeautje en looooooots of wine. De meiden vonden het zo gezellig dat tante Lauren er was, en wij ook!

Dit was voordat Peach een smartie in haar neus stopten en wij allemaal in paniek raakten.
Hoe dan?! Gelukkig smolt de smartie snel los. 

Met de liefste tante!


Bday Datenight.


 

Altea & bijna tandloze Peach

Na een heerlijk avondje in Altea, struikelde Peach en kwam heel lelijk ten val. Peach kwam vol met haar mond op de de stenen van de boulevard terecht. Wie mij op instagram volgt heeft het drama op stories kunnen zien. We belanden met Peach bij een Nederlandse tandarts in Spanje. Gelukkig is alles goed afgelopen en heeft Peach een engeltje op haar schouder gehad! 

Peach had een mooie ring gekregen van de tandartsassisente. Ze deed het super goed.
Gelukkig geen blijvende schade aan haar tanden.
Papa en mama wel aan hun hart van de schrik maar dat is een ander verhaal.

Sun & Smiles

Het was heerlijk om met z'n viertjes zoveel tijd door te brengen in de zon maar vermoeiend is het wel om met een baby en kleuter op vakantie te gaan. Ja, heel vermoeiend, maar gelukkig zie je dat niet op de foto's.

In de categorie, ze zouden in een reisfolder kunnen.
Het was bijna echt perfect (voor een minuut)

Bye bye Spaans zonnetje.
Hello Hollandse herfst!

 

3 reacties op “XL vakantie plog

 1. Wat een prachtige foto’s!!
  En dat verhaal van die smartie…been there! Omg waarom duw je n smartie in je neus?! Bij Fayenne smolt ie ook meteen haha maar echt…even paniek!

  Prachtig gezin!💛

 2. Oh wat een schrik was dat. Wij dachten echt WTF Peach!! Ik had het niet echt van haar verwacht,maar voor we het wisten stopte ze hem er zo on opgemerkt in! Ze schrok zelf ook onwijs dus dat zal geen tweede keer gebeuren denk ik. X Jenn

 3. Wat een mooie blog heb je.
  Bedankt voor het delen van je ervaringen ivm miskramen. Ik heb er zelf 4 achter de rug en blijf hopen op een brusje voor mijn dochtertje. Het is ontzettend zwaar en momenteel sta ik op het punt van loslaten. Maar loslaten voelt ook als opgeven. Ik weet even niet meer hoe het verder moet.
  Veel geluk gewenst met je gezinnetje, blij voor je dat alles goed gekomen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *