Personal

Zwangerschapsshoot van Peach

2 mei 2017

Toen ik net in verwachting was van Peach, wist ik het meteen. Mijn zwangerschap vast laten leggen – JennStyle.

Ik wilde absoluut niet een “gewone” shoot doen.  Op dat moment werkte ik als professioneel model en had al heel wat keren voor de camera gestaan. Ik kan je vertellen, dat veranderd je visie op fotografie enorm. Graag wilde ik voor mijn eigen preggoshoot iets totaal anders. Iets wat je niet op pinterest kan vinden en echt bij mij past. Ik ben niet bepaald een doorsnee chick en doe graag de dingen op mijn eigen manier. Eigenlijk heb ik (bijna) overal schijt aan. Ik voel me niet onzeker over mijn lichaam, ook al zou ik genoeg anders willen zien. De mening en smaak van andere mensen doet mij ook vrij weinig. Daarom was ik ook totaal niet bang om te kiezen voor een preggoshoot in mijn eigenstijl. Eigenlijk wilde ik alles wat in contrast staat met een zwangerschap. Ik wilde rauwe beelden. Donker, grimmig licht. Een industriele locatie en vooral uitstraten hoe ik mij al 9 maanden voelde, very sexy. Ik was zo trots op mijn buik. Ik voelde mij heel goed en zat super lekker in mijn vel.  Dit gevoel wilde ik laten vereeuwigen op mijn manier. Ik kreeg zooooooveel prive reacties op de instagram post van laatst. Op de post zag je de preggo foto’s van deze shoot in lijsten op een plank staan. Ik heb daarom besloten om een aantal foto’s  van die shoot te delen op de blog.

De foto’s zijn gemaakt door Dave Weij photography. Dave is een held met het creëren van deze type beelden. Hij heeft een eigenstijl die hem uniek maakt en tot op de dag van vandaag vind ik het zo tof dat hij deze shoot met mij wilde doen. Ik ben hem daar heel dankbaar voor en nogsteeds zo blij en trots op het eindresultaat.

Ik snap dat dit niet iedereen zijn smaak is. Misschien vind je het walgelijk of misschien zie jij de kunst, de vrouwelijkheid en fashion die ik er ook in zie. Wie weet inspireert het je of misschien geeft het je iets om met anderen over te praten. Het maakt mij namelijk niet uit.  Ik vind persoonlijk niets mooier dan het naakte lichaam van een zwangere vrouw. Ik vind het magisch en heb mij misschien nog nooit zo comfy gevoeld in mijn eigen lijf als toen ik zwanger was van Peach. Enjoy!

 

Fotografie: Dave Weij // www.daveweij-fotografie.nl
​Model: Jennifer Rijs
Styling: Jennifer Rijs
Hair& Makeup: Jennifer Rijs

​Locatie: loods 072

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *