Mini

In to the Woods

9 april 2019

Rebel en Peach zijn uren zoet met potloden, tekenboekjes en stickers. Maar waar vind je nu echt leuke stationary voor de kids? Ik vond hele toffe met een bijzonder verhaal en dat lees je hier.

De meiden zijn dol op tekenen en schrijven. Eigenlijk is creatief bezig zijn hun favo activiteit. In huize Rijs zijn de schrijfwaren en stickers niet aan te slepen. Geregeld ging ik de Action naar binnen om onze knip/plak/teken/sticker stash aan te vullen. Maar sinds ik als mama, en consument beter nadenk over mijn aanschaffen, ga ik niet zo lekker meer op zulke winkels.

Ik stond open voor leukere alternatieven en zo belande ik op de Instagram van La vie de Gigi. Een mama uit Alkmaar die haar eigen webshopje heeft met heerlijke stationary, vintage interieur snuisterijen, decoratie en nog veel meer leuks. Mooie items met een tof achtergrondverhaal.

Zo ook de tekenspulletjes van “into the Woods”. Stationary opgezet door National Trust. National Trust een organisatie die zich inzet voor het behoud van natuurgebieden. De potloden en het papier zijn FSC gecertificeerd. Een deel van de opbrengst gaat naar National Trust en met jouw aankoop steun je hun missie voor natuurbehoud. Hoe tof is dat? Voor mij een mega win win. Vind het veel leuker om mijn geld uit te geven aan mooie initiatieven. Nog leuker om een mama en haar small business te supporten toch?

Alle spulletjes zien er zo lief uit en werden super mooi verzonden. Mega leuk om de goodies van into the Woods cadeau te geven! Je shopt ze hier en ze hebben ook nog eens een fijn prijsje.

Deze blog is geen betaalde reclame maar gewoon een dikke vette tip van mij! Hope you like it 🙂

X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *