Mini

PEACH 5TH BIRTHDAY PARTY!

12 augustus 2018

Hoera! Peach is afgelopen week vijf jaar geworden. In deze mini-plog deel ik alvast de eerste kiekjes van haar “IJsjes” feestje. Kijk je gezellig mee?! 

Nog mega in een party bubble maar vandaag heerlijk aan het nagenieten van alle gezelligheid. Peach wilde heel graag een ijsjes thema op haar feestje wat super goed past bij haar zomer verjaardag! Op 9 augustus werd ze vijf jaar. Die dag hebben wij haar verjaardag heerlijk met ons gezinnetje gevierd. ‘S ochtends haar cadeautje openmaken en vervolgens naar de pluktuin geweest. 

    
Morning Bday Girl!


Zo blij met haar  nieuwe Microstep!
Bday outfit details:
Rainbow t-shirt Molo via KIXX
Leopard rokje LOD
IGLO&INDI Sokken via Lou&Blue

 


Door naar de Pluktuin in Warmenhuizen waar je aardbeien in de kas kunt plukken en roodfruit en wilde bloemen buiten in de tuin. Het is daar zo leuk! Het geplukte fruit hebben wij thuis samen op Peach haar taart gedaan en natuurlijk heerlijk van gesmuld.


Make a wish baby!

 

Het was een heerlijke dag. Gewoon lekker easy en genieten met z’n vieren.  Zaterdag kregen wij familie en vrienden op visite. Het leek er even op slecht weer te worden maar ook dit jaar met z’n alle in de tuin kunnen zitten tot in de late uurtjes. Peach is heel erg verwend en heeft vooral heel veel knutselspullen gekregen. Iets wat ze heel graag wilde hebben want ze is dol op knutselen. In een andere blog zal ik nog wat leuke cadeautips delen. Het feestje was mega geslaagd. Er waren IJsjes van Sprim Fruits en Fabienne van Sminck gaf de kids prachtige glitter tattoo’s en geschminkte snoetjes.

Wat een feest!   

De taart is van Life of Pie en het team van Partydeco.nl heeft speciaal voor Peach deze custommade Caketopper ontworpen die je hier op hun website kunt vinden! 


De redvelvet met oreo vulling is echt to-die for en hoe geweldig is de taart versierd.
Het kaarsje shop je bij partydeco.nl  


De tafelversiering paste helemaal bij het thema en deze mini piñata ijsjes van Meri Meri scoorde ik ook bij partydeco.nl en zijn gevuld met tattoo’s en confetti. De ijsjes lagen ter versiering op tafel en Peach gaf ze als traktatie mee aan haar vriendjes. Zo leuk. De confetti bordjes en servetten vind je hier.


Peach droeg een jurkje van Bang Bang Copenhagen. Ik kocht het online bij Orange Mayonaise en is van de nieuwe herfst/winter collectie. Ik ben zelf echt gek op Scandinavische kinderkleding brands en dit is echt mijn favoriet! Mijn t-shirt is van WOMOM.thelabel en rok van de ZARA.

Lieve Fabienne van Sminck maakte de kindjes supermooi maar deze mama moest natuurlijk ook!

Peach wilde uiteraard weer als een blauwe tijger!

We hadden een vriezer vol healthy ijsjes van Sprim Fruits voor de kids!

Naja voor de kids….

 

Hopelijk vonden jullie het leuk om alvast een glimps van Peach haar feestje te krijgen. In de vlog van aankomende week nog meer party preppings en  bday fun! Houd mijn Instagram in de gaten en vergeet je niet alvast op mijn YouTube kanaal te abonneren om de vlog niet te missen!

X Jenn

 

 

 

 

 

Peachies birthday is powerd by:
partydeco.nl
Sprim Fruits
&
Micro Step

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *