Mini

Nieuw! Woezel & Pip baby

12 juli 2018

Op 29 juni 2018 is er een “kindje” geboren! Dromenjager BV lanceerde een Woezel & Pip babylijn. In deze blog geef ik je een glimps van de mooie Woezel & Pip babyspulletjes en deel ik een hele toffe kortingscode! 

De prachtige goodiebox die ik mocht ontvangen. Wauw!

Misschien heb je het op Instagram al gespot, Woezel & Pip zijn er sinds kort ook voor de allerkleinsten. Een prachtige, pastelkleurige babylijn gemaakt van de zachtste materialen, helemaal afgestemd op je pasgeboren kindje. Van speentjes tot de liefste knuffeltjes, speeltjes en box/wagenspanners. Alles is er om je babyuitzet helemaal compleet te maken.

De Woezel & Pip babylijn straalt liefde en rust uit. De kleurtjes en knuffeltjes zijn zo lief en er is ook een prachtig boek met “Liefdesgedichtjes” en zijn er de meest schattigste accessoires voor je babykamertje.

Het boek “Liefdesgedichtje”

Maar wat je echt niet mag missen zijn de aller liefste geboortekaartjes van Woezel & Pip. Om de lancering van Woezel & Pip baby te vieren ontvang je nu 10% korting op je geboortekaartjes.
Gebruik de code: woezelenpip 

 

 

 

   
Alle knuffeltjes zijn zo zacht!


De pasteltinten passen heel mooi bij elkaar.


Dit leuke koffertje was gevuld met een bordje, kommetje en besteksetje.

Maar de Woezel & Pip babycollectie is nog veel groter! Wil je graag alle babyitems eens bekijken? Klik dan hier. En wist je dat je bij het aankopen van een Woezel & Pip product het Guusje Nederhorst Fonds steunt? Een prachtig initiatief, doen dus!

Ik hoop dat jullie net zo verliefd geworden zijn op de Woezel & Pip babylijn als ik.
Wat vindt jij het aller mooiste uit de collectie? Laat het mij weten in een reactie.

Rebel is in ieder geval helemaal gek op haar lieve Woezel!

 

X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *