Mini

Bday pressies Rebel

7 november 2017

Wat moet je überhaupt een babytje  cadeau doen? De eerste verjaardag van je mini is zó leuk en speciaal maar het opstellen van een verjaardagslijstje is gewoon niet-te-doen. Ik laat in deze blog zien wat Rebel voor haar eerste verjaardag heeft gekregen en wie weet brengt het je op ideeën!

Ik maak altijd een lijstje.nl, niet alleen voor de Bday van de meisjes maar ook voor pakjesavond en de kerstdagen. De opa’s en oma’s van Peach en Rebel vinden dat erg fijn. Natuurlijk hebben de beste mensen ook zelf inspiratie maar vrienden en familie vinden het handig om een lijstje te hebben.

Op de Bday-uitnodigingen van de girls verwijs ik altijd bij de cadeau tip naar het online verlanglijstje. Echt rete handig. Weken van de te voren maak ik het lijstje al aan en steeds wanneer mij iets leuks te binnen schiet zet ik dat er op. Zo krijgen de meiden nooit iets dubbel of iets wat ze niet “leuk” vinden of vooral iets wat mama niet leuk vind 😉

Ik show jullie hier de cadeautjes die Rebel kreeg. Spot jij een cadeautje waar je meer over wilt weten? Laat het mij dan weten in een reactie onder deze blog.


Flatlay momentje.
Boekjes, cadeaubonnen, ge-wel-dige outfitjes, mooie puzzel en speelgoed voor in bad.
Lijstjes maken is aan deze moeder wel besteed! 


Ik ben mega Fisher Price fan! Ik vind speelgoed van Fisher Price gewoon heel erg leuk en ontzettend goed aansluiten op de verschillende ontwikkelingsfase van mijn kinderen. Hier in huize Rijs, is alles wat wij ooit aanschafte van Fisher Price gegarandeerd een hit geworden! Zo ook deze appel die Rebel voor haar Bday kreeg. Rebel speelt eindeloos met de fruitpartjes en er is niets leuker dan steeds alles in en uit de appel halen en de deksel er weer op doen. Leuke, lieve geluidjes waar je als ouders niet loco in je hoofd van wordt. Pluspuntje wel!

 

 

 

 

Dit Myland paardje is geweldig. Hoe stylish is dit speelgoed dan?! Love it! Het paardje maakt hele leuke hinnik en galop geluidjes. Het is officieel voor twee jaar en ouder maar ik let hier niet perse op. Het past niet in Rebel’s mond oid. Peach vindt het paardje stiekem ook heel erg leuk. Samen spelen dus.!

 

De fisher Price monstertruck. Rebel duwt boven op de kop van het monstertje en deze rijdt dan vooruit. Met als gevolg dat ze samen de hele woonkamer door gaan en Rebel vol enthousiasme achter de auto aankruipt. Super goed voor haar motorische ontwikkeling. De haartjes zijn heel leuk om te bestuderen en om met je mollige  babyvingers aan te friemelen. 

Antroposofisch prentenboek over de jaargetijden met muziekjes van Vivaldi. Op elke bladzijde staat een muzieknoot afgebeeld bij de prent. Wanneer je daar op drukt, hoor je klassieke muziek van Vivaldi, passend bij het afgebeelde jaargetij. De prenten zijn zo adembenemend mooi, je kijkt je ogen uit, jong en oud!

Maar niemand hoeft zich aan het lijstje te houden. Het is maar een hulpmiddel.

Er is eigenlijk altijd één iemand die nooit iets van het lijstje kiest en dat is mijn zusje. Die komt altijd met hele bijzondere cadeautjes om de hoek gezeild en ook dit keer heeft zij zich niet ingehouden.

Ze heeft letterlijk een ster aan de hemel voor Rebel gekocht! De ster heeft de naam Rebel November gekregen en de coördinaten van de ster zijn uniek en dus eigendom van Rebel. Via een app kunnen wij naar de ster kijken of deze opzoeken in de lucht.

Hoe bizar en cool is dit cadeau?! Het certificaat is officieel aan Rebel toegekend door Online Star Register en komt in een lijst op haar kamer. Rebel kan gewoon zeggen dat er een ster in de hemel van haar tante heeft gekregen en die zelfde naam heeft als zij! #lifegoals

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om Rebel’s cadeautjes te bewonderen en misschien heeft het je kunnen inspireren voor de verjaardag van je eigen kindje!

Wordt jouw baby ook bijna 1? Let me know en houdt mijn Instagram goed in de gaten!
Rebel gaat met haar verjaardag iets leuks trakteren!

P.s Deze blog bevat géén gesponsorde producten of reclame.

6 reacties op “Bday pressies Rebel

 1. Wauw wat gaaf! Vooral het jaargetijden boek! Binnenkort weer een sint cadeau verzinnen voor mijn nichtje. De appel wordt het sowieso! Heel leuk.

 2. Super chill dit. Heb die appel en truck gelijk op Chloë d’r Sint lijstje gezet!

 3. Hi Jenn,

  Wat een super mooi cadeau heeft Rebel van je zusje gekregen! Ik heb even op hun site gekeken en zag dat er verschillende pakketten zijn. Welk pakket heeft Rebel gekregen? En hebben jullie de ster al in de lucht gespot? Of alleen via de app?

  Liefs Maud

 4. Thanx voor alle leuke tips!! Romy wordt 3 januari 1, dus ben ook al m’n hoofd aan het breken op kadootjes!!
  Ben ook benieuwd wat Rebel gaat trakteren!

 5. Oh ik ben mega fan van die panterbroek! Waar is die van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *