Mini

Happy new blog!

7 oktober 2017

F I N A L L Y !

Lang verwacht en nu is het dan eindelijk zover! Soms lopen de dingen net even anders dan gepland. Soms is het juiste moment nog niet daar. Soms betekent stilstaan ook groeien. Nu valt alles op z'n plaats en presenteer ik jullie hier, mijn lang verwachte nieuwe website!

Stoppen
Ik vond het heel erg spannend om echt 100% voor mijn blog te kiezen. Ik voelde mij niet genoeg in balans om dat te doen. Ik voelde mij niet "leuk" genoeg want hoezo willen mensen mijn gelul lezen? Er is een punt geweest waarop stoppen voor mij  logischer voelde dan doorgaan. Ondanks een hoofd vol ideeën, kreeg ik ze niet uitgewerkt. Ik heb dit afgelopen jaar, als mama van twee, heel veel geleerd. Het moederschap en alles wat ik in mijn zwangerschap van Rebel heb mee gemaakt, zetten mij met beide benen op de grond. Daar voelde ik mij veilig en wilde dat gevoel vast houden.

Inspiratie
Toch bleven de blog plannen in mijn hoofd rond spoken en weet ik nu zeker " I was born for this". Want er zijn precies twee kleine mini meisjes die mijn elke dag opnieuw inspireren om dit te doen. Zonder Rebel & Peach, geen blog! En man-o-man wat ben ik toch dankbaar voor deze twee kleine muzen in mijn leven.

Back in blog business
Een frisse start, een nieuwe website en heel veel leuke nieuwe dingen in aantocht. Dankzij al mijn lieve volgers is deze droom nu uitgekomen en ik ben jullie daar zooooo dankbaar voor!

Lieve allemaal, thanks voor de online support en liefde. It keeps me going en dat is precies wat ik nu ga doen! 

Happy new blog baby! 


Dit is mijn nummertje en deze tekst is alles.
Ik deel een klein stukje met jullie. Het zegt precies waar ik de woorden niet voor kon vinden.

Maclemore - Glorius

You know I'm back like I never left
Another sprint, another step
Another day, another breath
Been chasing dreams, but I never slept

I feel glorious, glorious
Got a chance to start again
I was born for this, born for this
It's who I am, how could I forget?
I made it through the darkest part of the night
And now I see the sunrise
Now I feel glorious, glorious
I feel glorious, glorious

 X Jenn

4 reacties op “Happy new blog!

  1. Super leuk!! En wat goed dat je naar je gevoel luisterd. Pas iets doen als je er voor voelt en er klaar voor bent. Ik geloof dat je alleen dan kunt inspireren! Ik zie uit naar je leuke blogposts en wens je onwijs veel plezier en succes toe!

  2. Dankjewel lieve Oanh!
    Ik ben dat helemaal met je eens. Inspireren lukt pas als je oké met jezelf bent. Ik heb ook heel veel zin om jullie allemaal leuke blogs te bieden. X Jenn

  3. Gefeliciteerd met je nieuwe website. Onwijs gaaf maar vooral bijzonder stoer dat je deze kant op kiest. Juist dat is inspirerend . Voor jezelf en jouw 2 kleine muzen. Ik zal je blogs met veel plezier lezen.
    Blijf het bijzonder vinden dat onze 2 kleinste mini’s op dezelfde dag zijn geboren…the big full moon. Succes lieve Jenn xx

  4. Hoi Jenn,
    Ik heb al een aantal dingetjes gelezen en ik vind het een suuperr leuke blog! Ik wil zelf graag ook een blog beginnen alleen ik weet niet hoe? Heb je nog tips? En ik vroeg me ook af waar je deze prachtige website hebt gemaakt? X Lot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *