Mini

Peachies 3th Bday

18 juli 2016

Ja. Ik ben dus zo’n moeder die al weken, wat zeg ik, maanden met de verjaardag van haar kind bezig is.

Niet zo zeer letterlijk met de voorbereidingen maar vooral het herbeleven van de eerste momenten van mijn moederschap. Ik moet altijd aan mijn bevalling terug denken en beleef de eerste dagen samen met Peach opnieuw in mijn hoofd. Wat had ik een mooie voorspoedige bevalling. Het ging zo snel, vredig en zonder poespas. Ik mocht haar zelf uit mij pakken want ik beviel op een baarkruk. Ik denk met zoveel liefde terug aan dat mooiste moment uit mijn leven. Echt het hoogte punt van mijn bestaan, baren! Ik verheug mij er nu al op om haar kleine zusje op de wereld te mogen zetten!


opslag verliefd en ik heb haar  nooit meer los gelaten.


Peach, vers van de pers!

 

En nu wordt dat toen zo kleine babytje alweer drie jaar! De tijd is echt voorbij gevlogen. Ja joh , we halen voor deze blog lekker alle clichés uit de kast 😉 Dan scrol ik door haar babyfoto’s en vind het gewoon onwerkelijk dat een klein frummeltje zich onder mijn neus heeft ontpopt tot een prachtige peuter. Je staat er door de dagelijkse dingen niet bij stil maar elke dag vindt er een beetje magie plaats in je eigen huis. Helemaal vanzelf  (naja bijna dan) groeit en bloeit een kindje op. Ik vind het heel speciaal om mama te mogen zijn en dit zo intens mee te mogen maken. Ik ben zo blij dat ik elke dag met haar samen mag zijn.


kijken naar ons meisje in haar wiegje. Net een paar uur oud.

 

Ik besef mij dat ik zo’n type ben die leeft voor haar kind(eren).  Mijn eigen behoeftes komen op de 10de plaats en ik vind het prima. Ik gun mezelf heus een lolletje, borreltje, shop momentje, dansje, mani en pedi, girls night etc. Maar als het er weken niet van komt, helemaal best. Met alle liefde heb ik mijn modellen carrière aan de kant geschoven om bij mijn gezin te zijn. Ik trok het niet om op tripjes te moeten en weg te zijn van thuis. Helemaal niet toen Peach nog zo mini was.


One of a kind Peach!


Bijna 3 jaar en wat zijn wij trots op haar!

Ik ben zo blij dat ik kan zeggen dat ik overal bij was. Eerste hapjes, woordjes, stapjes. Het gaat allemaal zo snel voorbij en had het voor geen goud willen missen. Nog een jaar en dan gaat ze echt naar school. Dan is het uit met de pret en moet deze moeder serieus op een cursus “leer je kind loslaten”. Want dan heeft ze mij minder nodig. Help! Ik denk er nog even niet aan. Ik ga mij eerst nog even druk maken over welke versiering ik precies wil voor haar feestje. De kleur van de taart en het aller belangrijkste: Wat gaan we Peach dit jaar cadeau geven?! We zijn er nog niet over uit, wat geef je een meisje dat alles al heeft?! Een ding is zeker, ze krijgt nog veel meer liefde! Elke dag opnieuw, heel veel jaren lang! Volgens mij het allermooiste cadeau wat je een kindje kan geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *