Mama

Moederdag.

12 mei 2019

Hoe zag mijn moederdag eruit? Ik deel foto’s van deze fijne zondag en hoop dat andere mama’s ook genoten hebben. Kijk je gezellig mee?

Ontbijt op bed, gedichtjes en prachtige cadeautjes van de meiden. Rebel maakte op schooltje een mooie tas voor mama en Peach had een prachtige tegoedbon gemaakt.
Rebel pikte mijn gekookte eitje alvast in maar ik keurde het vandaag goed.

Papa moest vanmorgen nog even werken dus ben ik samen met de meiden naar mijn ouders gereden voor een moederdag bakkie. Ik gaf haar een gedichtje van cmr-rijmpjes cadeau. Ze vond het heel mooi.

‘S middags zijn wij bij het nieuwe huis van vrienden gaan kijken. Ze wonen nu in de Pijp, in hun prachtig verbouwde paleis. De meiden gingen gezellig mee. Papa zette ons daar in de straat ff op de kiek.

Peach was heel zenuwachtig voor moederdag. Ze heeft veel moeite om met zulke “feestdagen” om te gaan. Ook al hebben we geen wilde plannen, voor haar blijft het zo spannend. Haar cadeautje geven, zo haar best doen op een ontbijtje. Het is zo lief maar het vraagt zoveel energie van haar.

We wilde graag een hapje met de meiden in Amsterdam gaan eten maar we vonden dat een beetje teveel worden voor Peachie en zijn lekker door de Mc Drive en door naar huis gereden. Toettoet en door naar bed. Hoe was jullie moederdag? Let me know!

Liefs, Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *