Mama

M.I.L.F | Kayleigh

8 januari 2018

 

Ver reizen met kinderen. hell yeah? Of een dikke – hell no?

Ook in 2018 is M.I.L.F weer van de partij! – de rubriek waarin ik een “Mother I’d Like To Follow” aan het woord laat over alles, maar dan ook echt alles, wat met het moederschap te maken heeft! De #realmomlife verhalen zijn een feestje om te lezen. Enjoy!

 

Ver reizen met kind(eren)!!

Dat doe je toch niet? hoor ik ze nog zo zeggen. Why not? Hoe mooi is de wereld en hoeveel mooier is het om dat met je kind(eren) te delen. Zo gezegd, zo gedaan!

6 december 2017 Zanzibar it was ! Na twaalf uur vliegen en twee uur in een snikhete bus. Maar dan ben je ook wel in hét paradijs op aarde. Ik ben dus z’n loedermoeder die voor haar oudste (5 jaar) een Nintendo koopt . Ik dacht: Mooi! Daar is ie minstens drie uur zoet mee. Lees: Hij was er wel zeven uur zoet mee! De overige uren heeft hij geslapen en getekend. De jongste vermaakte zich prima met 2 kleine autootjes (hoe fijn is dat?!). Bizar hoe kinderen zo flexibel kunnen zijn en zich volledig aanpassen aan de situatie. De reis was zo voorbij. Misschien hadden wij mazzel, maar fijn was het zeker! De zon, de zee, het strand en het eten, echt alles was perfect voor de kids. Die gezichtjes bij het zien van een zeester zo groot als mijn hoofd, echt hilarisch! Kijk Mam! “Dat is een Dory en verderop zwemt Nemo” . Ja kind, ze bestaan dus ook allemaal in het echt. 

Dit nu typend met m’n billen in het witte zand, (no joke!) zou ik het iedereen willen aanraden! Ga lekker op vakantie. Durf uit je travel-comfortzone te stappen en heb schijt aan wat zeggen of adviezen waar je niks mee kunt. Neem de gok van een lange reis en een (te)gekke bestemming en geniet! En al janken ze dan janken ze, de tijd gaat vanzelf om. De zon schijnt dan tenminste wel (op Zanzibar)  Wees flexibel en geniet van je kinderen in een totaal andere omgeving. Want o, wat is de wereld toch mooi! 🙌🏻

Liefs, Kayleigh

M.I.L.F is powerd by Saitee Accesoires

Een reactie op “M.I.L.F | Kayleigh

  1. Wat een super mooie foto’s en wat is Zanzi-bar prachtig! Ik ga ook het liefst ieder jaar met mijn man en dochtertjes van 5 en 2 naar Curacao en ook met hen is lang reizen altijd goed gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *