Mama

M.I.L.F / Mardien

18 december 2017

M.I.L.F – de rubriek waarin ik een “Mother I’d Like To Follow” aan het woord laat over alles, maar dan ook echt alles, wat met het moederschap te maken heeft! De #realmomlife verhalen in M.I.L.F zijn een feestje om te lezen. Enjoy!

 

Meet mama Mardien. 38 jaar, wonend in Urk Moeder van 3 kids, Bo van 12, André van 9 en Luc van 7. Vrouw van Arie. En de eigenaresse van Skin for Skin. Volg Mardien op Instagram.

The struggle is real.

Jaaaaaah ladies, the struggle is real. Talloze gedachten in mijn hoofd buitelen over elkaar heen om voorrang te krijgen om op papier te komen. Een gastblog schrijven. HOE DAN!? Red ik toch nooit op 1 A4-tje. Mensen die mij kennen weten dat ik zelden om woorden verlegen zit, en dat is hier dus gelijk het probleem, want waar ga ik over schrijven zonder 10 A4-tjes vol te typen.

Wat is er zo leuk en speciaal aan mijn mom-life om te delen met jullie? Mijn hot-husband? Mijn FAN-TAS-TI-SCHE kids? Mijn 2 verschillende maar super leuke banen? Mijn familie, vrienden? Ik denk dat ik maar ga voor een typisch gevalletje van “tell ‘m like it is!”

My wall of shame.

Dat ik bijvoorbeeld beter mijn kids buiten uitzwaai in mijn kleding, inplaats van in mijn badjas vanachter het raam. Als ik dit niet doe schrik ik rond 12 uur wakker uit de smartphone trance. Facebook/instagram/whatsapp/internetshoppen/whatsapp/youtube/instagram/facebook I love it…. ik heb inmiddels screenshot-vingers, nekspier krampen (inclusief lelijke onderkin) en  verkrampte vingers en polsen. What de heck, ik geef het toe, zeg maar gerust complete arm-disfunctionaliteit. Haar he, ik ben wel van bijna alles op de hoogte😊 Daardoor eten wij bijna elke middag een in-elkaar-donder maaltijd want als ik niet werk, heb ik dus meestal een ochtend zoals hierboven beschreven. Dus either way, koken gebeurt altijd gehaast. (Wij eten trouwens warm tussen de middag)

En wat te denken van gemiddeld 6 afspraken op dezelfde tijd. Door extreme vergeetachtigheid en verstrooidheid, zie ik gewoon kans om niet in mijn agenda te kijken en dus alles aan te nemen. Op dezelfde dag. Op dezelfde tijd. Je kunt het als een gave beschouwen. Ik ben er inmiddels wel achter dat ik het best presteer onder druk, hele hoge druk! Voorbeeld: morgen een vergadering/presentatie voor mijn Skin for Skin collageensupplement. Eitje! Voorbereiden is zoooooo 2016. Ik doe dat het liefst een half uur voor tijd, terwijl ik mij aankleed/opmaak/de was doe/de piepers alvast schil, om ervoor te zorgen dat die niet kneiterhard zijn als ik mijn in-elkaar-donder specialiteit maak. En vervolgens dus te laat kom.

Of wat dacht je van inpakken voor vakantie? Ik doe dit het liefst een uur voor vertrek. Kan ik eerst nog mooi even alle was er door heen werken. Ligt alles mooi schoon en opgevouwen in de kasten en kan ik dus heel snel mijn koffers in pakken. Ergernis puntje van manlief, die zit namelijk al met kids in de auto te wachten met ronkende motor, terwijl ik roep, “ik ben bijna klaaaahaaaaar” terwijl ik nog een overlevingspakket sta klaar te maken. Denk aan broodjes, drinken, snoep, kotszakken, natte doekjes, jullie herkennen het misschien wel?! Of hier logica in zit weet ik niet, maar in MIJN hoofd werkt dit zo het best.

Dan wil je natuurlijk ook nog een bacillen-vrij huis. Dus af en toe poetsen is geen overbodige luxe met 3 kids, maar vaste schema’s kan mijn brein niet aan, dus meestal werkt het zo. Ik nodig visite uit, zodat ik een uur voordat de visite komt als een V2 door het huis heen stuif en meer gedaan krijg dan wanneer ik een hele dag vrij ben.

Kortom: the struggle is real! Maar des te zoeter de overwinning als je, voordat je gaat slapen, de balans opmaakt van die dag en dat je dan ziet dat iedereen heerlijk ligt te slapen. De dag uiteindelijk redelijk vlekkeloos verlopen is, niemand gewond is geraakt of ziek is geworden en je je kan neervlijen op je kussen om op te laden voor een nieuwe dag!

X Mardien

Ps willen jullie meer weten van mijn bedrijf Skin for Skin (beautysupplement)?
Bezoek dan eens de website : www.skinforskin.nl

 

2 reacties op “M.I.L.F / Mardien

  1. Hahaha heerlijk Mardien! Ik hoor t je zo allemaal vertellen! 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *