Mama

M.I.L.F / Robin

20 november 2017

M.I.L.F – de rubriek waar ik een “Mother I’d Like To Follow” aan het woord laat over alles, maar dan ook echt alles, wat met het moederschap te maken heeft! M.I.L.F is een feestje en weer helemaal terug van weg geweest! Enjoy!

Vandaag deelt de te knappe instamom Robin haar verhaal met ons! Robin is op 20 augustus 2017 mama geworden van babyboy Lux en happily married met haar grote liefde Jeroen, de papa van Lux. Samen wonen zij in het mooie Maarssen en hun twee katten maken het feest compleet. Volg Robin en haar mannen op Instagram!

 

Hallo allemaal!

Super leuk dat je mijn eerste blog bij de M.I.L.F rubriek van Blog by Jenn komt meelezen! 

Vandaag wil ik jullie meenemen naar het moment dat Jeroen en ik “ontdekte” dat ik zwanger was.. 

We waren sinds augustus gestopt met de pil. Stiekem hoop je toch dat je gelijk de eerste keer zwanger bent maar dat gebeurd bijna nooit. Ik was al 3 keer ongesteld geworden en merkte ook deze maand (december) dat het ‘m niet ging worden.. Voelde al 2 dagen wat zeurderige buikpijn. (Menstruatie pijn!) Ik zei tegen Jeroen dat hij niet hoefde te hopen deze maand en dat we lekker samen de feestdagen in gingen en gingen genieten met een wijntje en een biertje.

Op 27 december (3e kerstdag) zaten we samen op de bank in ons joggingsbroek heerlijk tegen elkaar aan met een wijntje. Lekker even quality time samen na de drukke en gezellige Kerst. We hadden het over oud en nieuw. Dit jaar zouden we dat bij mijn beste vriendin en haar vriend vieren in Hilversum. Omdat we allebei geen zin hadden om terug te rijden én ook wat wilde drinken besloten we daar te blijven slapen.

Toch bekroop me toen het gevoel van: wat als..? Wat als ik nu toch zwanger blijk te zijn? Ik had wel al een paar dagen menstruatiepijn maar was nog niet ongesteld geworden. Ik had met kerst al aardig wat wijntjes op en met oud en nieuw zou de prosecco, wijn, champagne en bier ook rijkelijk vloeien. Zouden we voor de zekerheid toch niet een test doen?! Dan weten we het helemaal zeker en kan ik met een gerust hart een champagne glas achterover gieten en daarna vuurwerk afsteken!

Jeroen vond dit een goed idee en aangezien wij boven het winkelcentrum wonen liepen we in ons joggingsbroek snel naar beneden de supermarkt in. Nog nooit had ik een zwangerschaps test gekocht of gedaan dus alles was nieuw en spannend! Jeroen kwam met het briljante idee om plastic bekers mee te nemen; daar kon ik mooi in plassen en daarna dat stickie erin doen. Wat giebelend en giechelend stonden we in de rij om af te rekenen en met de test (er zaten 2 sticks in) én de plastic bekers gingen we terug naar boven.

Eenmaal op de wc werd ik toch een beetje zenuwachtig. Al een paar dagen menstruatie pijn en het idee van een zwangerschap deze maand echt uit mijn hoofd gezet en nu zit ik hier toch in een plastic beker te plassen.. Zou het misschien toch raak zijn geweest?… Ik durfde er nog niet in te geloven. Eenmaal terug van de wc en de stick ondergedompeld te hebben legde ik ‘m op de eettafel en liep weg. “Word ‘m toch niet” schreeuwende ik Jeroen nog na die wel hoopgevend naar het stickie bleef kijken.

Jeroen bleef stil en zei minuten lang niks. Na 5 min werd ik toch nieuwsgierig en liep terug.. “het is een streep!!” zei Jeroen. Tuurlijk! leuk geintje schat. Maar toen ik keek zag ik het ook! O MIJN GOD! zou het echt zijn?! Ergens durfde ik het nog niet te geloven en vloog Jeroen om de hals. Het was inmiddels na 20:00 en ergens had ik gelezen dat je zwangerschapstesten eigenlijk met ochtend urine moet doen.. ik twijfelde gelijk aan deze test.. Zei tegen Jeroen dat ik morgen ochtend nog een test zou doen. Durfde het niet te geloven!

‘S nachts natuurlijk geen oog dicht gedaan en om 5:30 hield ik het niet meer en ja hoor weer een dikke vette streep!!! Allebei moesten we huilen en waren we zo blij en enthousiast. We worden een gezin! We krijgen een baby! De menstruatie pijn die ik dagenlang voelde was de innesteling! Diezelfde dag zijn we naar onze ouders en zusjes gegaan en iedereen sprong een gat in de lucht! Nu bijna een jaar later vieren we de feestdagen met zijn 3tjes!

Wat een rijkdom en wat een geluk! 

Robin xxx

 

M.I.L.F is powerd by Saitee Accesoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *