Mama

M.I.L.F / Lisa Jane

6 november 2017

M.I.L.F – de rubriek waar ik een “Mother I’d Like To Follow” aan het woord laat over alles, maar dan ook echt alles, wat met het moederschap te maken heeft! M.I.L.F is een feestje en weer helemaal terug van weg geweest! Enjoy!

Vandaag de kick off  door de super knappe mode mama, die ik al heel lang, heel graag volg: Lisa Jane!  Samen met haar liefde Dennis, zijn zij de trotse ouders van Sunny Mae (1jaar). Spot Lisa Jane en haar prachtige gezinnetje op Instagram!

 

Zonnige rondjes

Veel mama’s zullen zich deze vraag nog wel herinneren… wanneer gaat onze kleine nou eens lopen? Zo vlak voor de eerste verjaardag van je kleintje wordt deze vraag maar al te vaak gesteld. Soms om gek van te worden. Uiteraard verschilt het per kind wanneer ze gaan lopen maar om ons heen hoorde wij veel dat er vóór de eerste verjaardag al stapjes waren gezet.

 

Bij onze dochter Sunny Mae ging alles voorspoedig. Kruipen, zitten, optrekken en langs de bank stappen ging met groots gemak. Zelfs op de (venster)bank klimmen, om uit het raam naar de vogels te kijken deed ze allemaal ook al. Maar lopen, haha nottt! Alles op z’n tijd dacht mevrouwtje.

 

Half augustus van dit jaar stond onze vakantie met vrienden gepland, naar Zuid Bretagne. Sunny Mae was inmiddels 15 maanden oud en we vonden het eigenlijk wel prima dat ze de tijd nam met met haar eerste loopje. Heerlijk relaxen bij het zwembad terwijl onze kleintjes op het kleed zouden spelen dacht ik nog. Er waren thuis al een paar voorzichtige stapjes gezet (hooray) maar het leek er op dat ze nog niet door wilde zetten. Je voelt ‘m misschien al aankomen: bij aankomst in Frankrijk was alles anders.

 

 

Blijkbaar waren de twee weken vakantie reden voor Sunny Mae om te denken.. goh zal ik mijn ouders eens laten zien wat ik kan! Ik zal je zeggen, wij hebben nog nooit zo’n actieve vakantie gehad hahaha! Sunny Mae had de smaak te pakken en wilde het liefst de hele dag rondhuppelen. Vallen, opstaan en weer door. Niks geen handje vasthouden, alles zelf doen. Als we haar dan oppakten om even een broodje te eten zette ze het op een krijsen en liepen we uiteindelijk toch nog maar een extra rondje. Dat avondvierdaagse lintje heeft ze in the pocket 😉 Gelukkig wisselde mijn vriend en ik elkaar telkens af.

 

 

Tijdschriften, boeken.. geen idee waarvoor ik het had meegenomen. Natuurlijk vonden we het helemaal te gek dat ze ging lopen en zo heerlijk eigenwijs deed. Haar eerste loopfoto’s en filmpjes in de Franse zonneschijn waren een leuke extra. En we begrepen direct waar de uitdrukking ‘handenbindertjes’ vandaan komt.

 

 

Zo zie je maar weer dat de meeste fases aanbreken als je ze niet verwacht. En dat het aanpassingsvermogen van ouders vaak op de proef wordt gesteld. Elke fase is het weer afwachten hoe het gaat zijn. Sunny Mae loopt inmiddels als de beste en wij vragen ons op dit moment af: wanneer gaat ze ‘echt’ praten?

 

Hoe was dat bij jullie? Ging jullie kleintje ook op een apart moment lopen? Ben benieuwd!

 

Liefs, Lisa Jane.

 

M.I.L.F is powerd by Saitee Accesoires

5 reacties op “M.I.L.F / Lisa Jane

 1. Ahhh zo zie je maar met kinderen valt niets te plannen 😉

 2. Hier 2 jongetjes die tot 12 maanden alleen tijgerden, niet eens kruipen of staan, en toen ze net 1 jaar waren gingen ze opeens lopen. Waren ze daar opeens best vroeg mee en ik had het nog lang niet verwacht omdat ik eerst op dat kruipen zat te wachten🙈

 3. Wat een enig stukje om te volgen
  Die Sunny Mae zorgt voor verassingen en is heerlijk eigenzinnig
  Iets dat ik wel herken
  Wat fijn dat het zo voorspoedig gaat
  ❤️

 4. Wat leuk geschreven!
  Heerlijke foto’s 😊geniet lekker van jullie mooie meisje!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *