Lifestyle

Beauty hotspots by Jenn

18 juni 2017

In deze blog deel ik twee beauty hotspots die je zeker eens moet bezoekken!

SIDE NOTE:
Nu hoor ik je denken: ”Ja, jij mag alles lekker proberen en dan ga je een beetje op de blog lopen doen alsof alles leuk is.” Laat ik vooropstellen, ik snap je, maar toch heb je het mis. Graag wil ik het volgende met jullie delen voordat je verder leest.

Ik vind het heel leuk om (kleine) of net startende bedrijfjes in en om Alkmaar een podium te geven via mijn blog. Het is heel leuk om meiden/ vrouwen/mama’s, die zo dapper en stoer zijn om hun eigen bedrijfje te beginnen, een kans te geven om in de publiciteit te komen via mijn blog. Geloof me, ik word door heel veel bedrijven en ondernemers benaderd maar ik ben heel selectief als het gaat om promotie via mijn blog. Ik ben namelijk geen online reclamefolder, en doen alsof dingen leuk zijn is al helemaal niet mijn ding. Ik  heb geen zin om als een soort “aansmeerder” jullie te spammen met reclame. Daarbij stel ik mijzelf altijd de vraag; “Zou ik dit ook doen als het niet voor de blog was?” Wanneer ik iets totaal niet bij mij of de blog vind passen zal ik ook never nooit een samenwerking aangaan.

Alles wat je op de blog leest over leuke bedrijfjes en diensten zijn door mij geselecteerd. Wat ik schrijf over de ervaring is echt! Ik zal jullie nooit opzadelen met valse informatie. Dus. Ik hoop dat jullie wat hebben gehad aan deze achtergrond info. Ik houd namelijk van open en eerlijkheid. Dit gezegd te hebben, nu twee hele leuke mama’s met twee hele fijne beauty hotspots!

 

Hotspot #1 Jazzlebeauty
treatment: volume Lashlift.

Kim Tocino, mama van twee kids, is de trotse eigenaresse van Jazzlebeauty. Jazzlebeauty is  gespecialiseerd in het mooier maken van je wenkbrauwen en wimpers. Wat voor Kim gezellig aan huis begon, groeide door het grote succes al snel uit tot haar splinter nieuwe salon in Alkmaar. Je kunt je brows laten shapen en verven maar ook laten kleuren met mooie brow make-up van het merk Browtastic. Kim is ook nog eens een van de trainsters van het Browtastic team en leert andere salons de Browtastic techniek aan.

Naast mooie wenkbrauwen, heeft zij ook alles in huis voor je wimpers. Ze verzorgt volume extension, one by one extensions en de lash volume lift. Dat laatste is het liften van je eigen wimperhaartjes. Je kunt het zien als het “permanent” krullen van je wimpers. Er worden geen nep wimpertjes geplaatst en toch krijg je meer volume en een open blik van deze behandeling.  Laat ik dat nou precies nodig hebben, die open blik. Iets met kleine oogjes door een baby en een peuter.

Aangezien ik niet van het “nep” ben, onder ging ik de lash volume lift en man wat is dat een uitkomst. Je wimpers worden over een malletje gevouwen en ingesmeerd met een speciale gel die de wimpers krult. De behandeling is niet pijnlijk en na een klein uurtje ga je met bambi ogen de deur weer uit. Je wimpers blijven minimaal 6 weken gekruld en groeien natuurlijk uit. Hoe ideaal is dat?

Ik ben super blij met het mooie resultaat. De krul zit er nog steeds in en heb maar een klein beetje mascara nodig voor een mooie oogopslag!


Boven: voor de behandeling
Onder: na de lash lift

Meer informatie over alle behandelingen van Jazzlebeauty vind je op haar website! Volg Jazzlebeauty ook op Instagram!

Thanks voor Lashing me up Kim!

 

 

Hotspot #2 Schoonheidsstudio 072
Treatment: Footspa

In Amsterdam is het hip en happening maar nu kunnen wij Kaas-chicks ook in ons eigen buurtje genieten van een heuse voetspa! Bij schoonheidsstudio 072 mocht ik genieten van een pedicure behandeling op de pedicure bank. Milou is de trotse eigenaresse van deze prachtige salon gevestigd aan de kennermerstraatweg. Oke, oke, door de postcode zit schoonheidsstudio 072 officieel in Heiloo maar daar doen wij niet moeilijk over.

Milou geniet  naast mama zijn van haar zoontje, vooral van haar werk en dat merk je aan alles. De salon ziet er stijlvol uit en beschikt over een druk geboekte agenda. Je kunt voor heel veel verschillende soorten beauty behandelingen bij Milou terecht. Dat is ook echt waarmee schoonheidssalon 072 zich onderscheid. Alle soorten beautybehandelingen onder een dak. Facials, massages, pedicures, manicures, visagie, waxing en zoveel meer.

Ik vond de behandeling heerlijk en vooral de voetmassage op het eind is echt een cadeautje. Mijn tenen kregen een prachtige CND gellakje en ik ging met super zachte voetjes weer naar huis.  Het is een klein feestje om zo lekker met je voetjes in een warmbadje te poedelen en ondertussen te kunnen genieten van een kopje thee of koffie. Mijn hoefjes zijn in ieder geval weer helemaal summerproof gemaakt en ik ben nog steeds verliefd op het suikerspin kleurige lakje!

Thanks lieve Milou voor deze heerlijke ervaring!
Volg Schoonheidsstudio072 op Instagram en meer informatie over alle behandelingen kun je vinden op de website!

 

X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *