Lifestyle

Ons Tripp Trapp moment.

30 oktober 2019

Al meer dan zes jaar staat de Tripp Trapp van Stokke  te pronken aan onze eettafel. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht.

Peach zat nog fijn in mijn buik toen papa op een regenachtige zondag de stoel in elkaar zette. Samen klikten wij de newborn set erop. Ik kon niet stoppen met kijken. Het voelde zo onwerkelijk, mijn kleine baby’tje straks in haar eigen stoel. Dicht bij mama aan tafel. Ik kon niet wachten tot het zover zou zijn.

Mijn eerste momenten als mama vond ik zo spannend. Alles was nieuw, en soms voelde ik mij erg onzeker. Doe ik het wel goed? Hoort het wel zo? Ik zag door alle “goed bedoelde adviezen” de bomen niet meer. Maar over een ding was ik wel heel zeker. Mijn lieve kleine mini meisjes wil het zo lang als mogelijk dicht bij mij houden. In deze video voor Stokke deel ik mijn ultieme tip voor papa’s en mama’s to be!

Peach haar eerste momentjes samen met ons aan tafel veranderden al snel in haar eerste hapjes in die zelfde stoel. Niet veel later stond ze er bovenop omdat wij allemaal luidkeels “Lang zal ze leven” voor haar stonden te zingen. De Tripp Trapp van Stokke is voor mij meer dan alleen een  mega handige, en fijne stoel. Het is een stoel waar liefdevolle herinneringen aan vast zitten en zoveel mooie, bijzondere mijlpalen.

Inmiddels staan er twee stoelen van Stokke aan onze tafel, en hebben nog elke dag zoveel plezier van de Tripp Trapp. Hier thuis vinden wij het heel erg belangrijk om ‘s avonds samen te eten. Niet voor de tv of met telefoons on the side, maar echt samen aan tafel. De Tripp Trapp maakt het, door de ergonomische hoogte van de stoel, goed mogelijk dat Peach en Rebel volwaardig met ons mee kunnen doen aan de tafel momenten. Iets wat voor mij echt een enorme YES is.

De meiden klimmen tegenwoordig zelf op hun stoel. Er wordt niet alleen op gegeten maar ook uren geknutseld, gekleurd, gekleid en gespeeld. Dat zijn voor mij echt de aller mooiste geluksmomenten. Van een klein hulpeloos baby’tje in de Newborn set, tot twee stoere meiden die gaan zitten en zichzelf aan tafel schuiven. De Tripp Trapp stoelen zullen daarom hier thuis niet snel verdwijnen. Het zijn voor mij echte blijvers. Maar het meest bijzondere zijn toch wel de twee kleine meisjes die er elke dag opzitten, en samen op diezelfde stoel groot te zien groeien. Een echte chair for life.


Wil jij net als Peach en Rebel ook een gepersonaliseerde Tripp Trapp voor jouw kindjes(s)? t/m 15 december kun je op diverse plekken in Nederland je Tripp Trapp(s) gratis laten graveren! Hoe leuk is dat! Houd voor de actuele data en locaties de facebookpagina van Stokke in de gaten.

En dat is niet het enige, ik mag ook een Tripp Trapp uit de video weggeven! (Zonder gravering) Check @blogbyjenn.nl en doe mee! Wie weet staat deze mooie Storm Grey Tripp Trapp binnenkort aan jouw eettafel! En beleef je net als ik, heel veel fijne tafelmomentjes met jouw mini!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *