Lifestyle

Bday Party Peach

7 augustus 2019

Op 9 augustus wordt ons meisje alweer 6 jaar! Peach gaf een feestje, kijk je gezellig mee? We blikken terug op haar fuif met de leukste versiering van partydeco.nl!

Bday Cake!
Houten caketopper en rose metalic 6 kaarsje van partydeco.nl

De taart bestelde wij bij AC de Boer (no spon). Peach wilde graag roodfruit en dat de taart een beetje roze zou zijn. Het is een “naked cake” geworden met een heerlijk frisse vulling van framboos. Heel zomers maar vooral super lekker. Ik heb de taart zelf extra versierd met rozemarijn takjes uit mijn kruidentuintje.

Deze vlinder vleugeltjes van Meri Meri zijn zo mooi!
Peach voelde zich extra jarig met haar vleugeltjes op.
Bday Butterfly

Peach wilde graag een “Flower garden” feestje. Bij partydeco.nl hebben ze de meeste geweldige versiering voor al je feestjes. Een leeftijd ballon mag hier thuis niet ontbreken, en paste heel tof bij de bloemen slinger en glitter halve maantjes. De “Happy Birthday” slinger is ook van partydeco.nl en de tafel versierde ik met de leukste bloemen bordjes en matching servetten.

De bordjes en servetjes zijn van Meri Meri en de tafel confetti paste super mooi bij alle bloemen en maakte alles extra feestelijk.
Peach trakteerde haar vriendjes op deze customized mana cups. De sticker kun je heel gemakkelijk zelf ontwerpen op partydeco.nl Je kiest kleur en lettertypes naar keuze en de kleur van de mana is ook zelf samen te stellen. Hoe leuk?
Jarige job in haar nopjes!

Het was een heerlijke verjaardag.
Peach heeft volop genoten en dan doen papa en mama dat natuurlijk ook!

Al jaren koop ik al mijn versiering bij partydeco.nl Voor babyshowers van mijn vriendinnen, onze verjaardagen en meer. Partydeco.nl is de place to be. Daarom ben ik heel trots op deze toffe samenwerking met mijn favo- deco shop!

Klik op deze link voor alle “Flower Garden” versiering van Peach haar feestje! En er is nog iets heel leuks!!

Tot en met 31 augustus 2019 ontvang je met de code: JENN10  10%korting op jouw bestelling!

Is jouw mini binnenkort jarig? Of host je de babyshower of het vrijgezellenfeest van een vriendin? Je vindt voor ieder feestje de perfecte deco!

Enjoy the Party!
X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *