Lifestyle

Mijn winter favs.

6 februari 2019

De winter is voor mij letterlijk survivallen. Het is zo niet mijn jaargetijden maar toch heeft het iets moois. Ik maak het mijzelf een beetje leuker met deze fijne self/skin care producten. #ditisgeenadvertentie!

!!! Wanneer je op mijn foto’s klikt ga je naar de desbetreffende webshop en kun je meer lezen over mijn favoriete product. Welcome ūüôā

Skin Food.
Mijn huid gaat heel slecht op vorst en kou. Statisch, futloos haar for life en mijn huid voelt heel droog en trekkerig aan. Er leek geen creme, body butter, olie, lotion, of weet-ik-veel-wat- tegen opgewassen om het een beetje te verlichten. Tot ik mijzelf trakteerde op dit fijne flesje. Eerlijk? Ik ging volledig af op de prachtige verpakking. Gooi met planeten, sterren, glaxy’s, flora en maantjes en i’m all yours! Dat het een mooi, vegan en duurzaam product is, extra feest! Maar van deze olie had ik niet andere resultaten verwacht dan met wat ik normaal smeerde. Wrong! Dit is letterlijk de enigste olie die mijn huid voed! Ik smeer het ’s morgens op en ’s avonds is mijn huid nog net zo zacht en olie achtig als 10 uur eerder. Wat een mega WIN! Heerlijk voor na een warme douch. Perfect voor de koude winterdagen.

Kiss my lips.
Vellen, scheuren, korstjes, mijn lippen zijn niet gemaakt voor deze weersomstandigheden. Smeren is key maar er zijn zoveel verschillende merken lip verzorging, en de helft doet niets. Dit is wonderspul! Beide zijn ze van Delia Skin Clinic en geven mijn lippen echt een hydratatie boost, zonder dat ik het gevoel heb te moeten blijven smeren, of dat mijn lippen “afhankelijk” worden van het spul. Dat komt door de combinatie van natuurlijke ingredi√ęnten en actieve ingredi√ęnten. Bij heftige schade aan mijn lippen smeer ik ’s avonds extra voor het slapen gaan. Wanneer de volgende ochtend mijn wekker gaat heb ik silkysmooth lips.

Mijn fav. en ook dierproef vrij! De rechter balm is ook voor herstel na cosmetische behandelingen.
Maar werkt dus ook super op “au naturel lips”, zoals de mijne.

Walls and balls.
Chronisch gebrek aan zon is toch wel mijn grootste issue. Ik ben echt een zon mens. Niet heel gek als je kijkt naar mijn roots: (Spaans/Indo) en ik dus echt een giga vitamine D te kort oploop in de winter. Ik slik vitamines maar vermijd de zonnebank omdat ik heel zuinig ben op mijn huidje. Wallen en ghost-face it is maar daar heb ik deze fijne jongen voor. Life saver! Instant kleur op mijn snoet, en van wallen zie je niets meer. Zonder een te gemake-up-te bakkes te krijgen. Want een egale glow wil ik wel maar geen plamuur hoofd. De I-conseal van Image Beneluxe doet meer voor je huid dan alleen kleur!

Ik heb kleur “Toffee” en deze consealer is dierproef vrij!

Self care.
Wel vind ik de winter het moment om een beetje liever voor mijzelf te zijn. Meer te cocoonen in huis, en te genieten van kleine relax momentjes. Daarvoor ga ik los op de, met kristallen infused spray’s van Rock Your World. Vooral de geuren BE ZEN en JUST BE staan voor warmte. Heerlijk om schoon gedoucht in bed te kruipen, en voor het slapen gaan even te sprayen. Honderdprocent zeker dat je extra lekker slaapt!

Wat is jouw wintermusthave op skin/selfcare gebied?
Als je leuke tips hebt, let me know! Je kunt een berichtje achterlaten onder mijn blog. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat ik fijn vind. 
Nog even doorbijten, de lente komt er aan!

X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *