Lifestyle

DeDAKKAS – DUURZAME HOTSPOT IN HAARLEM

22 oktober 2018

Herfstvakantie tip! Een gezellig dagje vertoeven in het mooie Haarlem. Wat zeker een bezoekje waard is is De DAKKAS. Een duurzaam en groen horeca paviljoen boven op het dak van een parkeergarage middenin Haarlem!!

Het uitzicht is verbluffend en de kas maakt een grote en vooral groene indruk. De kaart is gevuld met ontbijt, lunch, borrel en diner. De producten die worden gebruikt zijn biologisch, lokaal en seizoengebonden. Het terras van De DAKKAS staat vol met mooie bloemen die de bijen een thuis geven in de stad.

Er worden zoveel mogelijk duurzame middelen gebruikt. Zo is het interieur gerecycled, de servetjes ook en zijn er geen plastic rietjes.  Super tof om een keer te gaan kijken!

Als je dan toch in Haarlem bent shop je het meest duurzaam in de kleine houtstraat, waar je toffe boetiekjes vindt met duurzame brands. Als je wilt shoppen voor de kids is Meneer Paprika echt een must. Deze giga kids conceptstore is enig, hip en vooral gigantisch druk op een zaterdag! Bij Meneer Paprika heb je het aller leukste speelgoed, boekjes, en snuisterijen onder één dak.

Wat vind jij een leuke stad om met je kids te bezoeken? Let me know!

X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *