Lifestyle

My vacay musthaves!

6 juli 2018

Ik deel met jullie mijn musthaves van deze vakantie. Ik vind het altijd leuk om fijne spulletjes mee te nemen die het vacay gevoel extra versterken en deze items zijn het inpakken meer dan waard! Bekijk ze hier…

Bobbi Brown Brightening Brick
Ik hou er niet van om veel make-up te dragen en al helemaal niet op vakantie. Het is warm,  ik krijg een zweetlip van de hitte en ben veel aan het zwemmen en zonnen. Niet de meest ideale omstandigheden om met een pancake plamuur op je bakkes rond te lopen. Maar aan het einde van de dag, wanneer wij er op uit gaan vind ik het toch leuk een gefresh-te snoet te hebben. De Brightening Brick van Bobbi Brown heeft mijn leven gered. De Brick is een brozer, blush en highlighter inéén. Wat een uitvinding zeg! Ik gebruik de kleurcode: Coral en de finish is heel subtiel en natuurlijk. Na het zonnen een verzorgde en mooie glans op mijn cheeks en het flaneren maar. De poederstructuur is mega licht, wat heel fijn is met de warmte. De BB Brightening Brick vind je hier.

 

Image Skincare travel kit
Sinds ik het huidadvies van mijn Skinmaster Delia opvolg en de door haar geadviseerd producten gebruik is mijn huid echt in topconditie! Voor het realiseren van mijn droomhuid heb ik wel veel potjes en tubetjes op mijn badkamer plank staan. Als die allemaal in mijn koffer mee moeten loop ik een kg kleding mis. Oké grapje maar je snapt me. Dit is zoooo handig. Image heeft travel kits van jouw favoriete lijn en zo hoef je op vakantie alleen deze mini’s mee te nemen die overigens mega zuinig in gebruik zijn en waar je prima twee weken mee kunt doen! De Vital C is trouwens voor ieder huidtypen een echte vakantie oppepper. Je huid raakt vaak door het zonnen, de warmte en transpireren uit balans en de Vital C lijn hersteld het vochtgehalte direct. Ik kreeg vaak pukkeltjes van het transpireren en de zonnebrand op mijn gezicht maar deze vakantie smeerde ik daar ’s avonds een beetje van het Vital C masker op en poef – gone! Een echte travel aanrader! Check de kit hier.

Snelle planga
Een lekkere “Stunner” mag op mijn vakantie niet ontbreken. Ik ben al twee jaar gelukkig met mijn Céline zonnebril en wilde het montuur in deze blog met jullie delen omdat ik veel DM’s over de kleuren combinatie krijg (groen met nude) en is eigenlijk nergens meer te vinden. Maar deze vakantie ben ik zo onwijs verrast en mega verwent door mijn vent!! Hij had een cadeautje voor mij en ik wist niet wat ik zag!! In Rome had ik deze planga zo ongeveer 50x op geprobeerd in de Gucci store maar de Hollander in mijn vond het niet nodig en had immers ook nog een prachtige bril. Zie hier mijn nieuwe kindje, niet uit Rome maar wel net zo Italiaans en werkt ook prima tegen de Spaanse zon. Ik ben in love met mijn nieuwe zonnebril. Check de Gucci hier.

Wat zijn jouw vacay favo’s?
Heb je iets wat je graag meeneemt om je vakantie gevoel te versterken?
Let me know in een reactie onder deze blog!

X Jenn

p.s Bedankt PP voor de verassing en dat je de liefste bent. Hou van jou.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *