Lifestyle

KORTINGSCODE THE GOALDIGGERSCLUB!

4 juni 2018

Ben jij een chick on a misson? Heb je bepaalde doelen voor jezelf of dromen voor je (toekomstige) business?! Wil je een mega dosis inspiratie op doen en in contact komen met like-minded vrouwen? Dan mag je The Goaldigger session van 10 juni in het W-Hotel niet missen!

De afgelopen Goaldiggers session was ik erbij en dat was voor mij het spreekwoordelijke zetje in de rug om 100% voor mijn blog te kiezen. Beste beslissing ever! De talks van business babes als Sanny Verhoeven (van Sanny zoekt geluk) en Cynthia Schultz (former miss lipgloss) waren echt mega inspirerend! Zij vertelde over hun struggles en keuzes die geluk in hun werkende bestaan brachten! Je krijgt tips en tricks die je meteen kunt toepassen voor jouw onderneming en goals!

Deze editie (10 juni) zullen er inspirerende talks zijn van o.a Manon van Essen (founder van Magioni pizza) en niemand minder dan Rens Kroes en many many more! Check hier om te zien welke gasten er deze editie nog meer bij zullen zijn! The Goaldiggersclub session vindt plaats in het fabulous W-hotel in Amsterdam en is tot in de puntjes verzorgd! Ik maakte een vlog van de vorige editie. Check hem hier en krijg een indruk van de fijne vibe van de The Goaldiggers session! Hapjes, drankjes, goodies, ik vond het een feestje!

LET OP, DIT IS ZO LEUK!!
Ik mag namens The Goaldiggersclub een fijne korting met jullie delen!
Gebruik de code; BLOGBYJENNXTHEGOALDIGGERSCLUB en ontvang 10% korting op jouw ticket! Side note: vergeet niet je ticket eerst te selecteren en dan de code toe te voegen ander lukt het verweken van de korting niet. Koop hem hier!

Volg The Goaldiggersclub op Instagram en blijf zo op de hoogte van alle toffe nieuwtjes, events en je dagelijkse dosis business inspiratie! Have fun Lady’s and get inspired!

X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *