Lifestyle

Bedroom make-over by Jenn

4 juni 2018

Ons liefdesnestje kon wel een pimp beurt gebruiken. Dat maagdelijk wit is zo niet meer van toepassing. Ik wilde meer warmte, gezelligheid en kleur. Ondanks dat onze slaapkamer niet groot is vind ik het super leuk gelukt. In deze blog deel ik foto’s van de make-over. Let me know wat jij van het eindresultaat vindt!

Voor.
Natuurlijk beginnen we met een voor-foto. Ik vond de oude look van onze slaapkamer vooral een seksloos gebeuren. Saai en standaard, eigenlijk alles wat wij niet zijn. Maar ja, je hebt vaker je ogen dicht in die toko dan open dus ik maakte er nooit echt een prio van om het leuk te maken. Het was gewoon netjes en strak.

Blame it on spring.
Wanneer in de lente het mooie weer aanbreekt krijg ik altijd zin om dingen in huis te veranderen. Natuurlijk kun je met een likje verf en wat nieuwe stuffies een totaal andere look maken. Tijd voor een slaapkamer make-over dus.

Kleur.
Ik wilde een lekkere knal kleur die voor warmte en gezelligheid zou zorgen en een plekje om meer van mijn persoonlijke spulletjes kwijt te kunnen. Nou, ik vind dat dus prima geluk. De kleur is van Flexa en heet Flower bulb. Ik maakte de boel een beetje gezellig met nieuwe snuisterijen van de WOWN collectie van Kwantum, gemixt met dingen die ik al had. Het dekbedovertrek was eigenlijk mijn grootste inspiratie bron en is van de Wehkamp. Onder de foto’s vind je shoplinkjes van alle leuke items die nog te koop zijn. Niets is gesponsord.

Dekbedovertrek

Vaas

Koraal waxine


Mijn meisjes naast mij, dit aquarel portret maakte Maria


Mijn wake-up light staat op de onderste plank van mijn kastje omdat ik niet met de tijd wil slapen. Soms moet de wekker worden gezet. Ik slaap niet met mijn telefoon en een old-fashion alarm is dan wel handig. Doordat het kloktje uit mijn zicht staat ben ik niet op de tijd gefocust, wat veel fijner slaapt.

Zoutlamp

nachtkastje

Inner compascards

Rock You World selfcsare spray’s

Hoe vinden jullie het geworden? Het is wel totaal anders he? Ik ben er super blij mee. Wat heb jij voor het laatst gepimpt in huis?
X Jenn

2 reacties op “Bedroom make-over by Jenn

  1. Ziet er supercosy uit. Warme kleuren. Heerlijk he die springfever. Ik ben altijd in huis aan het studderen, welke tijd t ook is. Vind t zo leuk om de boel eens te veranderen van opstelling , kleur of compleet. Ik maak zelf veel. Heb pas een hele nieuwe lamp gemaakt voor boven de eettafel met koperen leidingen. De muren olijfgroen gesaust, een ander vloerkleed erin geknald, net een prachtige tuinkamer gemaakt waar ik zoooo blij mee ben en gister mijn eigen bali schelpen ketting gemaakt voor decoratie. Te leuk. Lekker bezig. Van je huis een thuis maken.

  2. Prachtig geworden! Heerlijk boho, sfeervol & persoonlijk 💫 Ik krijg er helemaal make over zin van 🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *