Lifestyle

JENNXSAITEE IS LIVE!

30 mei 2018

Ik kan het eigenlijk niet geloven. Een droom is uit gekomen. Wat in maart begon als een “brainfart” zoals Sijtje dat zei, is nu gewoon f*ckng real!! Onze sieraden zijn vanaf vandaag te verkrijgen in de webshop van SAITEE! Let’s go shopping!

Na heel veel Latte’s, schetsen en whatsappen is hier dan eindelijk onze collectie en man wat ben ik er trots op. In deze blog vertel ik een beetje over het verhaal achter JENNXSAITEE.

De Collectie
De collectie is opgedeeld in vijf thema’s en bestaat uit (mini) hoops, stekers en kettinkjes. Elk thema is heel persoonlijk en staat dicht bij mij en de meisjes.

Peach
Zacht en rond. Mooie zachte ovalen vormen. Just like a Peach! shop

Rebel
Stoer en edgy. Het schildje staat centraal in dit thema. Omdat Rebel een heel stoer meisje is vonden wij dit heel toepasselijk. Een lijn voor echte Rebels dus, ook wanneer je niet zo heet natuurlijk. shop

Sisters
Groot en klein, altijd samen. Dit thema bevat setjes in het klein en groot die juist nog mooier zijn wanneer je ze samen draagt. Net als zusjes, altijd samen. shop

Moon
Ik als Moon-mama wilde absoluut een maantje in de collectie hebben. De maan is een grote inspiratie voor mij in vele opzichten. De maan is vrouwelijk en krachtig, precies wat ik alle lady’s mee wil geven die mijn sieraden dragen. shop

ZEN
Mooi door eenvoud. Less is more is altijd al mijn motto geweest. Dit thema heeft prachtige fijne items waarmee je heerlijk kunt mixen en matchen. shop

Onyx
Veel van de sieraden zijn extra versierd met onyx edelsteen. Voor wie mij kent weet dat ik dol op edelstenen en kristallen ben. Edelstenen hebben bijzondere krachten, zo ook de onyx. De keuze voor deze steen is omdat ik zwart gewoon heel mooi in combinatie vind met alle sieraden. Zwart staat bij alles en de onyx staat voor energie en kracht. Zo’n steen wil je toch elke dag bij je dragen?

High quality.
Voor mij en Sijtje is dit héél belangrijk. De sieraden zijn van 100% echt zilver en worden met de hand in Bali vervaardigd. Alle gouden sieraden zijn van zilver en vervolgens verguld met echt goud. Dit hebben wij in Nederland laten doen. De goudkleur is daardoor van super hoog niveau.

Tijdloos
Ik wilde graag een mooie collectie neerzetten die tijdloos is. Geen trend gevoelige hangers maar items die je niet zat raakt en altijd gemixt kunnen worden met dingen die je al hebt.  Duurzaamheid vind ik belangrijk en heel lang van je JENNXSAITEE items genieten ook!

Alle foto’s zijn gemaakt door Jamila van Salted Photography  en ik vind ze echt bizar mooi. Thanks lieve Jamila dat je deel wilde uitmaken van ons project!
Mijn make-up is door visagiste Liz Teeling gedaan. Thanks topper voor je mooie kunsten!
Alle kleding is van ZoHip. Thanks voor de heerlijke lookjes.

Laat me weten wat jouw favoriete JENNXSAITEE item is!
X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *