Lifestyle

May Beauty – Miracle Hair Mask

24 februari 2018

Ik krijg veel verzoeken met of ik van alles en nog wat wil proberen en promoten. Helaas ben je bij mij dan aan het verkeerde adres. Maar heel soms, vanuit mijn eigen nieuwsgierigheid ga ik over stag en als ik dan fan ben, wil ik het niets liever dan delen met jullie!

All day everyday bad hair day
Deze moeke uit Alkmaar, meer boers dan glamorous zullen we maar zeggen, spendeert precies geen enkele extra minuut aan zichzelf. Opmaken moet snel en makkelijk gaan. Geen scrubsessies onder de douch. Haarmasker, wat is dat? Ik föhn mijn haar niet en vind het eigenlijk wel prima. Ik ben meer van snel en efficiënt. Maar speciaal voor jullie ben ik voor een keer van mijn geloof gevallen en probeerde het haarmasker van May Beauty uit. Puur vanuit mijn eigen nieuwsgierigheid want dit is geen betaalde reclame. Mijn haar en vooral de punten ogen snel droog en pluizig. Ik lig er niet wakker van maar als dat eens anders zou kunnen, graag!

Zie hier hoe het masker in z’n gebruik is en laat je daarna onder dompelen in mijn eerlijke review. Want eerlijk is ze!

 

Shine bright like…
Het resultaat liegt er niet om! Het masker heeft mijn haar echt een super mooie en intense glans gegeven. Het ruikt lekker en voelt silky smooth. Misschien ligt het aan mijn lompheid maar ik vond het een struggle om mijn haar “goed” in de zak te krijgen. Maar na even aanklooien was het gelukt!

Er zit ook een handige sluitsticker op zodat je het masker 30 minuten kunt afsluiten en laten intrekken. Je snapt dat mijn sticker niet goed zat maar dat terzijde, dat is beperkte Jenn in actie. Het masker heeft mijn haar echt een mega boost gegeven en ik ben buitengewoon verast door het resultaat! Het voelt alsof mijn haar een glans behandeling bij de kapper heeft gehad en dat is zo fijn!

Nieuwsgierig?
Ben jij ook nieuwsgierig geworden en wil je het May Beauty masker ook een keertje proberen en de super shine ervaren?

Je shopt het May Beauty Miracle Hair Mask hier met 30%korting! De korting is automatisch verwerkt. Wil je de code delen met een vriendin? Geef dan code:jennmask30 door.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *