Lifestyle

Rebel’s bedtime routine met Lodger

30 november 2017

De beeb is inmiddels alweer één jaar oud en waar de meeste dreumesen een ritme te pakken hebben, heeft onze Rebel haar eigen “slaap”feestjes. Geen dag is het zelfde maar niets is zo fijn als de knusse momentjes samen met je kindje voor het slapen gaan.

In deze blog deel ik Rebel’s bedtime routine, die eigenlijk geen routine is want het is elke dag weer anders (Lacht hardop maar moet eigenlijk huilen.) En laat ik je Rebel’s super mooie Lodger winterslaapzak zien!

Spatter de spat @ 19:00
Vaak gaat Rebel nog even door de wasstraat zodat ze lekker fris en fruitig in haar bedje ligt. Ik laat haar badje vollopen met een beetje lavendel.

Tutter de tut @ 19:15
Uit bad hebben we echt even ons momentje. Samen haartjes kammen en mama verzorgt Rebel’s gevoelige huidje met een fijne babyolie. We kletsen dan samen en Rebel ligt vaak op de commode met haar popje te tutteren. Ik doe haar pyjamaatje aan en dan is het tijd voor een flesje met een beetje pap erin.

Zzzz met Lodger @ 19:30
Ik geef Rebel haar flesje in de stoel en wanneer ze gedronken heeft is het tijd om te gaan slapen. Ze krijgt eerst nog honderdmiljoenmiljard kusjes en dan leg ik Rebel in bed. Nu de nachten kouder worden merk ik dat ze echt behoefte heeft aan een warmere slaapzak. Soms werd Rebel midden in de nacht wakker zonder enige aanleiding maar voelde dan koud aan. De Hopper Botanimal baby winterslaapzak van Lodger is perfect voor de winter!

♥ De Hopper Botanimal houdt Rebel de hele nacht heerlijk warm.
♥ Door de fijne pasvorm heeft onze drukke dreumes genoeg bewegingsruimten.
♥ Ik vind de ritsen heel smooth open en dicht gaan. Mega pluspunt want hoe vaak ben je als moeder niet aan het struggelen met die ritsen?
♥ De slaapzak is super zacht en de voering van 100% kantoen waardoor Rebel haar temperatuur tijdens het slapen goed kan reguleren zonder het koud te krijgen.
♥ En kijk hoe mooi deze kleur en print is?! Love it!

Probeer de Lodger winterslaapzak nu zelf!
Je kunt op mijn Instagram meedoen aan de  LODGER X BLOGBYJENN winactie en wie weet ligt jouw mini binnenkort net zo lekker warm te slapen als Rebel. Doe je mee?!

Rebel’s hoeslaken is ook van Lodger en je shopt dit stoere printje hier.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Lodger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *