Lifestyle

Sint shop tips by Jenn

21 november 2017

Moeders, die zak hoeft niet tot de rand aan toe vol met cadeau’s! Nu kun je de “lekker veel voor weinig” mentaliteit hebben maar ik ben meer van less is more. Duurzame cadeautjes is waar mijn voorkeur naar uitgaat. Ik deel in deze blog de perfecte pressies voor je beeb (1+) en kleuter (4+)

Ik heb in deze blog geprobeerd om cadeautjes te verzamelen die je echt niet eerder hebt gezien. Ja, ze zijn niet perse “lekker goedkoop” maar wel duurzaam! Wat betekend dat met de productie van dit speelgoed rekening gehouden wordt met het milieu. Ook het feit dat je dit speelgoed langer of zelfs kunt her gebruiken is van belang. Ik vind dit een hele mooie en vooral belangrijke mindset in deze “material world” waarin onze kindjes opgroeien. Leren om zuinig te zijn op je mooie spulletjes en vooral heerlijk mee spelen.

Pressies (4+)

IKEA Keuken Sticker – ZoeyZo Kids Concept.
Met deze geweldige stickers tover je de IKEA speelkeuken van je mini om tot een ijsjes winkeltje of sapjes bar. Stoere boy’s kunnen hamburgers bakken en de meiden cupcakes in hun eigen Bakery. De stickers zijn er in verschillende hippe designs, die helemaal insta-interieur proof zijn! Zijn jouw kids uitgekeken op hun keukentje? Met de stickers van ZoeyZo krijgt het keukentje een tweede leven en hebben de kids er weer maximaal speelplezier van! De stickers zijn super makkelijk op te plakken kosten €29,95  Je shopt ze hier.

Houten walvis pennenhouder – Dille&Kamille
Ik ben dol op speelgoed van hout. Het gaat langer mee en blijft ook langer mooi. Zo kan het nog eens een tweede ronde mee en dat is niet verkeerd. Voor alle mini crea’s is deze walvis een musthave voor op het bureautje. Peach vindt het heerlijk om lekker te kleuren in boekjes en om de potloden te slijpen. De pennenhouder kost €8.95 en shop je hier.

Kiko+ WAKKA – Mevrouw Aardbei.
Dit Japanse speelgoedmerk heeft het echt heel goed begrepen. De te hippe designs zijn om van te kwijlen en als ouder wil je hier ook gewoon mee spelen! Dit eeuwen oude WAKKA spelletje (ringetjes in water) is nieuw leven ingeblazen en niet zo’n klein beetje ook! Hip maar bovenal milieu vriendelijke geproduceerd. Kiko+ gebruikt alleen FSC-hout. Geen batterijen nodig (Millieu en portemonnee win win.) voor oneindig veel speelplezier! De WAKKA met neon tasje naar keuze kost 27.95  en je shopt hem hier.


Pressies (1+)

Stapel Raket – Dille&Kamille.
Er is voor een dreumes niets leuker dan de wereld ontdekken. Dat kan perfect met deze Raket. Eindeloos in en uit elkaar halen is een feest. Kijken  wat er onder alle lagen verstopt zit is ook een leuk spelletje. De raket is gemaakt van rubberhout wat een duurzaam houtsoort is. Daardoor kan de raket goed tegen en stootje en dreumes tanden. Je shopt deze vrolijke raket voor €17,95  hier.

 

Usagi (bounce konijn) Kiko+ – Kinder Wonderland
De babytuimelaar in een nieuw, mega hip, Japans jasje. Deze geweldige konijntjes bouncen heen en weer wanneer jouw baby of dreumes ze een zetje geeft.  Maar even serieus, hoe geweldig zien ze eruit? Een plaatje voor op de plank in je babykamer. Deze Usagi zijn gemaakt van duurzame materialen en kosten €36,95 Je shopt ze hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *