Lifestyle

StokkeXPrenatal Event

31 oktober 2017

Samen met Rebel, Peach en papa mocht ik het StokkeXPrenatal Sensory Event bijwonen. Het was een super toffe dag in Dierenpark Amersfoort!

Vandaag spot je het fotoverslag op de blog. De foto’s zijn gemaakt door rainnefotografie.nl en ik vind ze zooooo mooi geworden. Ken die meid lekker foto’s maken zeg! Ik hoop dat jullie op deze manier een leuke impressie van de dag krijgen.

Ik geef nog even een kleine inleiding van wat je te zien krijgt en wens je veel kijkplezier!

 

STOKKEXPRENATAL EVENT

Wij werden door Stokke en Prenatal feestelijk welkom geheten in Dierenpark Amersfoort.

Na de kennismaking was het tijd voor de cursus baby Sensory. Wij kregen uitleg over het belang van oogcontact maken met je kindje en wat actief contact maken voor positief effect op de ontwikkeling van je baby heeft. Dit alles mochten wij direct in praktijk brengen door samen met je baby mee te doen aan de activiteiten. 

Na de cursus was het tijd voor een heerlijke (hashtag) healthy lunch. Kleine Rebel en Peach zaten ook gezellig bij mama aan tafel, natuurlijk in één van de mooie Stokke kinderstoelen. Met onze buikjes vol, mochten wij de kinderwagens in real life uitproberen. Stokke stelt het belang van goed (oog)contact kunnen maken met je kindje voorop in hun designs!

Rebel zat prachtig in de kinderwagen. Lekker hoog zodat zij mama en alle diertjes goed kon zien. De kinderwagen waar Rebel in zat is de Stokke Explory V5. Rebel en mama vonden het een hele fijne wagen. Papa was ook erg enthousiast, vooral over de hoogte van de wagen. Erg geschikt voor lange ouders. Peach had trouwens alleen maar oog voor de diertjes. Can’t blame her, Dierenpark Amersfoort is echt super leuk voor kids van alle leeftijden!

Prenatal en Stokke, super bedankt voor de leuke dag!

X Jenn

 

Wil je ons echt in actie zien? Klik dan hier voor de youtube video van dit event!

De video is echt super mooi en gemaakt door Blond & Blauw films.

Een reactie op “StokkeXPrenatal Event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *