Lifestyle

Hippe Geboortekaartjes.nl

7 september 2016
Paniek!
Ineens gaan de laatste zwangerschapsweken zo snel! We moeten nog van alles doen voor de komst van ons kleine meisje.
Bovenaan de to-do list en voor mij een van de aller leukste dingen, het uitzoeken van een geboortekaartje!

Euh, man-lief, we moeten echt in actie komen?! We hebben nog helemaal niet naar kaartjes gekeken of samen gebrainstormd over wat we willen. Waar moeten we überhaupt beginnen? Het is letterlijk een geboortekaartjes jungle out there en we moeten snel op ontdekkingstocht. Graag voor dat mijn vliezen breken!

Bij hippegeboortekaartjes.nl kwam ik gelukkig al snel tot rust. Wat hebben ze daar een geweldig assortiment geboortekaartjes. Het is en blijft super persoonlijk. Smaken zijn zo verschillend maar ze hebben echt voor iedereen iets leuks. Ik houd  bijvoorbeeld van stoere, strakke ontwerpen met niet te veel poes pas maar ik wil ook niet dat het saai is. Kortom, ik maak het mezelf lekker makkelijk, NOT.

Je kunt kiezen uit eindeloos veel bestaande ontwerpen. Het aller leukste is dat je een bestaand ontwerp een persoonlijke touch kunt geven. Alle ontwerpen kun je zelf bewerken of aanpassen via een tool op de site die makkelijk in gebruik is. Zelfs voor zo’n totaal-niet-handig-met-de-computer-type als ik! Meer of minder tekst? Extra afbeeldingen invoegen? Dat bepaal je helemaal zelf! Alles is te verschuiven en  aan te passen naar jou specifieke wensen. Zo kan je van een bestaand ontwerp toch een “one of a kind” geboortekaartje maken. Hoe leuk is dat?!

Ik heb een aantal van mijn favo ontwerpen voor jullie geselecteerd!
Wel vanuit het oogpunt “meisje op komst” maar voor de babyboy’s is er ook zo veel leuks!  Dit zijn mijn favo’s voor de girls;

 

Van dit laatste geboortekaartje hebben we een proefdruk besteld. Ik ben echt verliefd op dat waterverf stijltje en dit ontwerp sprong er voor mij meteen tussenuit. De volgende dag hadden we onze proefdruk al in huis! Nouja, proefdruk? Het was eerder een cadeautje! Het kaartjes was zo mooi verpakt en er zaten super leuke goodies van Weleda en Kooka voor de baby bij! Echt een feestje om open te maken. We kregen mooie papier samples mee gestuurd.  Zo konden we alle soorten en kleurtjes papier in het echt bekijken voordat we een definitieve keuze zouden maken. Super handig!

 

Dit is de proefdruk geworden, gaaf he? De confetti heb ik zelf toegevoegd en het bloemetje bij de naam van de baby ook. Vooral het kleine detail op de achterkant van het kaartje vind ik echt te gek! Je kunt natuurlijk ook helemaal niets veranderen en alleen de namen en teksten aanpassen, dit doe je  heel makkelijk en snel, zelf op de website.

Maar, ben jij net zo eigenwijs als ik?! Wil je toch iets heel speciaals? Upload dan je eigen ontwerp en kies voor zelf een geboortekaartje maken.  Ook van ons zelf ontworpen geboortekaartje ontvingen we een proefdruk en WAUW!
Die wordt het! Ik ben zo super trots en verliefd op het eindresultaat!
Helemaal ons eigen stijltje, uniek en haar echte naam knalt eruit! Love it!

Het definitieve geboortekaartje blijft  voor jullie nog even geheim (flauw he) maar ik kan niet wachten om hem te laten zien! To be continued dus  😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *