Food

Vegan ijs van Abbot Kinney’s!

6 juni 2019

Ik mocht de nieuwe Almond Frostick van Abbot Kinney’s proberen. Mijn eerste vegan ijs experience ooit! Gemaakt van 100% biologische ingrediënten, lief voor onze planeet maar of ie lekker is? Dat lees je hier.

Not so perfect
Ik ben geen vegan, laat ik dat vooropstellen. Maar ik ben wel een heel bewuste consument. Ik weet hoe groot de impact van de bio-industrie is op het welzijn van de dieren en het milieu. Dat raakt mij diep, helemaal nu ik mama ben. Ik gun Peach en Rebel namelijk een zorgeloze, en gezonde toekomst op deze aarde. Perfect ben ik zeker niet maar wel vastberaden om verschil te maken, en jou te inspireren om dat ook te doen!

Be the change
Dit is juist het moment om een goed voorbeeld voor onze kinderen te zijn, en als gezin bewuste keuzes te maken voor een groenere toekomst. Plantaardig(er) leven is de manier om bij te dragen aan verbetering van ons klimaat. Echt. Ook wanneer je, net als ik, niet 100% vegan bent. Want juist waneer we allemaal kleine beetjes helpen, maken wij samen een heel groot verschil.

Team green
Abbot Kinney’s helpt je bij het maken van die duurzame en (h)eerlijke keuzes. Want soms weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Door vaker zuivel te skippen voor plantaardige opties, draag je echt een steentje bij aan het verbeteren van ons klimaat en het welzijn van de dieren. Naast de heerlijke plantaardige yoghurts op basis van kokos en amandelmelk, heeft Abbot Kinney’s ook vegan ijs. Met als nieuwste aanwinst, de Almond Frostick.

Ice cream dream
De Almond Frostick is op basis van amandelijs, covered in de lekkerste Belgische chocolade, en versierd met crunchy amandelen uit Italië. Het stokje en kartondoosje hebben het FSC-keurmerk. De plastic wrap is recyclebaar. En de smaak? Echt heel erg lekker! Ik had nog nooit amandelijs gegeten en vind het veel frisser en lichter smaken. Bijna sorbet achtig en dat is verassend lekker! De chocolade en nootjes zijn bizar knapperig. De Almond Frostick is het prefecte ijsje om verschil mee te maken, en toch te kunnen genieten van een guilty pleasure die ineens niet meer zo guilty is!

Help jij ook mee? #stickupforyourplanet

X Jenn

Almond Frostick

Abbot Kinney’s Almond Frostick is vanaf nu, in een doosje van drie, verkrijgbaar bij alle vestigingen van Ekoplaza en Marqt voor €5,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *