Food

VEGA(N) LUNCH TIP

17 oktober 2018

RECEPT! Vega(n) lunch inspo voor jullie van mij! 

Sinds #skipmeatday hier elke dag #skipmeat is geworden probeer ik veel nieuwe dingen uit. Zo ook het fenomeen groentenburger. Ja echt. Als je ergers niet hitsig van wordt is het een groentenburger. Je moet hem dressen, leuk maken, aankleden, op fluffen, je kent het wel.

Zo maakte ik vanmiddag deze creatie en hij was aaaaaan!
Je kunt natuurlijk ook lekker je fantasie op de vrije loop laten betreft het op pimpen van een broodje groentenburger.

Maar de combo met de gebakken uitjes en seroendeng is echt heel erg lekker!
Try it yourself.

What you need:

  • groentenburger merk/smaak naar keuze.
  • plantaardige bak en braad / olie
  • broodje of bol, het liefst spelt.
  • houmous
  • bladspinazie
  • komkommer
  • tomaatjes
  • kappertje
  • augruk
  • gebakken uitjes (toko uitjes)
  • seroendeng ( gekruide kokosschaafsel met pinda)
  • vegan mayo Jean Baton
  • mosterd

 

  1. Verwarm de olie/bak en braad in de pan.
    Bak de groenten burger volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Smeer ondertussen je broodje of bol in met een royale laag houmous.
  3. Bekleed je broodje met de spinazie en komkommer. Ik skip liever koolhydraten van brood dus voor mij is een sneetje voldoende. Je kunt de groenten burger ook sandwitchen.
  4. Op de burger lekker wat mayo en mosterd in de mix. Besprenkel de mm-mix met de kappertjes, augurkjes, gebakken uitjes en seroendeng.
  5. Enjoy!

Zouden jullie meer recpten willen op de blog? Let me know!

X Jenn

Follow by Email
Facebook
Twitter

Een reactie op “VEGA(N) LUNCH TIP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *