Food

EET SPRUIT!

12 maart 2018

De healthy hapjes lifesaver voor de drukke mama.
Lees hier alles over de hapjes-musthave voor je kleintje!

Druk, moe, inspiratieloos? Welke mama kent dit niet? Soms heb ik gewoon de tijd en puf niet om gezonde hapjes voor Rebel te verzinnen of te maken. Rebel eet vaak met de pot mee maar het is zo handig om voor de drukke dagen een gezonde hap als backup in de vriezer te hebben.

Zo ontdekte ik SPRUIT, de gezonde hapjes service voor mini’s vanaf vier maanden tot twaalfmaanden en ouder. SPRUIT levert verse, gevarieerde maar bovenal gezonde (bevroren) hapjes aan huis. Zo hoeft mama op een drukke dag alleen maar een hapje uit de vriezer te halen en Rebel smult van de meest lekkerste gerechten. Ik heb er een goedgevoel bij dat ze toch vers  en gezond eten krijgt met het gemakt van een potje.

Hoe werkt SPRUIT?
Je kiest een pakket welke past bij de leeftijd van jouw kindje. Er zijn boxen met 9, 14 of 18 verse hapjes, jij kiest zelf hoeveel je er wilt ontvangen. Het menu wisselt en de hapjes bestaan altijd uit zoveel mogelijk biologische seizoensgroenten, duurzame vlees en vis producten en verse kruiden Jij bepaalt zelf hoe vaak je de SPRUIT hapjes thuis wilt krijgen.

Zelf proberen?
Wil je meer weten over SPRUIT of een proefbox aanvragen? Klik dan hier en maak het jezelf makkelijk! Welke mama wilt er nou niet een beetje tijd over hebben en toch de meest gezonde keuze voor de kleine maken? Ik ben mega fan. Ken jij SPRUIT al of wil je het ook graag en keer proberen? Let me know!

x Jenn

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met EET SPRUIT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *