Food

Saladebar Oogst

18 mei 2016

“Good Food, Good Mood” Dat is de lijfspreuk van de allerleukste en nieuwste hotspot in town! Natuurlijk heb ik het dan over saladebar Oogst.

Mijn allerliefste vriendinnetje Margot begon samen met haar grote liefde Sietse deze heerlijke healthy hotspot in Alkmaar. Samen gooide zij hun oude vertrouwde kantoor leventje overboord en maakte hun droom werkelijkheid! En met succes! Sinds 1 april geniet Alkmaar met volle teugen van Oogst!

Samen met Peach en mijn andere bestie Lee kregen wij een heuse Oogst experience aangeboden door Margot. Zo lief en het was echt een heerlijke ochtend! Bij girltalk hoort goede koffie. Oogst serveert heerlijke Bocca koffie, vers gemalen en dat proef je! De biologische thee van Simon Levelt behoort ook tot het Oogst assortiment. Lee nam een cappuccino en ik ging voor een Latte. Ja, ik stap zelfs (heel uitzonderlijk) van mijn, ik-drink-alleen-water-geloof. De Latte’s van Oogst zijn namelijk to-die-for. Peach slurpt lekker aan een babychino van biologische melk en on the side peuzelen we wat lekkers. Lee en Peach gingen voor de bananencake die Margot vers bakt. Zuivel, suiker en glutenvrij en evengoed smeuïg en zoet. Je snapt dat we aan Peach geen kind hadden. Ik ga altijd voor de appeltaart. Deze wordt vers gebakken door bakker Raat. Geloof me, zo’n lekker appeltaartje heb je nog nooit gegeten. Mijn ultieme lievelings!

    
Peach en mama  aan het kleuren, koffie taartjes en babychino’s

 

Het fijne aan Oogst is de vibe. Het is een prachtige, ruime, lichte en mega hippe zaak waar Peach heerlijk rond kan scharrelen zonder mensen in de weg te lopen. Je kunt met een vriend(in) aan één van de gezellige tafeltjes gaan zitten. Of je neemt plaats aan de windowbar en kunt onder het genot van een smoothie heerlijk mensen kijken. Voor de allerkleinste zijn er kinderstoeltjes, super fijn! Ook ontbreekt het bij Oogst niet aan entertainment voor je mini. De allerleukste kleurplaten liggen met potloden te wachten op jouw kleine kunstenaar. Vooral de stoffenspeelgoed groenten zijn een hit.

      
salade by Peach

 

Mijn lunch was de zoete Marokkaanse kip salade. Lee had de kruidige Aziatische kip salade en Peach had een heerlijke “kleine Oogst”. Dat is speciaal voor de kleintjes een biologisch broodje met jam, pindakaas of hagelslag. We hadden er ook een heerlijk sapje bij en gingen alle drie voor de Beeting Beauty. De salades en sapjes worden vers voor je neus bereid. Oogst werkt met duurzame, verse en biologische streekproducten die worden afgestemd op wat het seizoen te bieden heeft. Ieder jaargetij verandert de kaart, hoe leuk is dat?! Alle dressings zijn bereid volgens eigen receptuur. Niks uit flesjes of pakjes, puur en zo lekker!

     
good food good mood

 

Met onze buikjes vol was het tijd om Go en Siets een dikke kus te geven en weer naar huis te gaan. Bedankt lieve vrienden, ik ben zo trots op jullie!

Ben je nog niet bij Oogst geweest? Neem dan snel eens een kijkje in deze te mooie saladebar en geniet van al het lekkers. Geen tijd? Je kunt alle verse salades, sapjes, lekkers en koffie’s ook to go meenemen voor thuis of onderweg! Nooit meer ongezonde afhaal hapjes als je geen tijd of geen zin hebt om te koken. Kies voor een healthy maaltijd salade van Oogst! Tip van Jenn dus 😉

Volg Oogst op instagram en check de prachtige website!

#goodfoodgoodmood #saladebaroogst

www.saladebaroogst.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *