Fashion

Fair Sneakers – By NELSON

9 juni 2019

Het leukste aan mijn duurzame fashion avontuur is de zoektocht naar merken met een groen hart. Check mijn laatste ontdekking voor mama en mini’s in deze blog!

Er zijn al veel mooie brands die hun stinkende best doen om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame toekomst. Fair footwear vinden is vaak nog wat moeilijk. Want een schoen mag wat mij betreft wel gewoon lekker hip zijn en niet te tofu achtig, als je begrijpt wat ik bedoel.

Via Nelson schoenen ontdekte ik WODEN, een van de duurzame merken uit hun assortiment. WODEN staat voor Works Of DENmark. Een Deens schoenmerk dat zich focust op respect voor het milieu, en het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. WODEN gebruikt organische materialen zoals kurk en volnerfleer, in plaats van synthetische materialen. Maar WODEN kiest er ook voor om te werken met een materiaal dat eigenlijk als afval wordt gezien, vissenhuid. Euh, Say what? I know! Nu denk jij waarschijnlijk precies het zelfde als wat ik toen dacht, iewl! Maar niets is minder waar. Op een heel toffe en subtiele manier weet WODEN vis huid als leer toe te passen in hun designs met als resultaat hele toffe sneakers!

Nelson heeft niet alleen WODEN sneakers voor dames maar ook voor je mini shop je deze toffe fair sneakers online en in de winkel. De sneakers die ik draag lopen als wolkjes, zo comfy. Door de platformzool zijn ze helemaal on trend. Peach haar sneakertjes zijn versierd met metallic stippen, de klittenbandsluiting is echt mega handig.

Hoe leuk om zo samen fair  te kunnen matchen?  Je shopt de WODEN platform sneakers hier en klik hier voor de girls sneaker. Of bezoek een NELSON winkel bij jou in de buurt.

Veel shop plezier!

X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *