Fashion

Less shoes, more love met NELSON.

13 februari 2019

Shoppen voor de meiden. Vroeger maakte ik keer op keer dezelfde fout. Ik ging altijd voor veel. Meer kleding, zes paar schoenen, extra jassen, en nooit hadden de meiden (in mijn ogen) genoeg.

Ik liet mij ontzettend verleiden door alle musthaves en trends. Een killer voor je portemonnee want aan zulke lijstjes komt geen einde.

Totdat ik realiseerde dat mijn koopgedrag niet oké was, en al helemaal niet duurzaam. Want al die snelle outfitjes en goedkope schoentjes “voor erbij”, waren geen lang leven beschoren. Vaak belanden alles het zelfde seizoen nog in de bak omdat er na een paar keer dragen niets meer van over was. Zo zonde!

Dit wilde ik niet meer. Ik wil een goed voorbeeld zijn voor mijn dochters. Het is belangrijk dat wij onze kinderen aanleren, dat het oké is om gewoon genoeg te hebben. Je hoeft niet altijd maar meer. Nu leg ik de focus op minder, en juist meer op kwaliteit. In plaats van zes paar schoenen, heb ik nu liever een top paar met de perfecte pasvorm. Niets is zo kwetsbaar als een voetje in de groei. Het kiezen voor goed schoeisel is dan ook echt een must wanneer je wilt bijdragen aan een gezonde ontwikkeling van die mini-pootjes.

NELSON winkel in Alkmaar.

Bij Nelson schoenen denken ze daar precies zo over. In de winkels kun je terecht voor goed advies over de voeten van je kindje. Ook vind je bij Nelson uitgebreide collecties kwaliteit schoenen voor jongens en meiden. Het is mega belangrijk om de voeten van je kinderen op te laten meten voordat je gaat shoppen. Peach is weer helemaal ge-update en zit inmiddels in maat 30!

Peach haar favorieten uit de nieuwe collectie.
Bekijk ze hier.

Bezoek voor uitgebreid schoen advies voor je mini, de dichtstbijzijnde Nelson winkel. Bekijk hier waar die bij jou in de buurt zit en scoor de perfecte lente schoenen voor je kids! Deze mama is helemaal happy met Nelsons goede service, en de heerlijk uitgebreide collectie kinderschoenen.

Nu nog een keuze maken!

X Jenn

D

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Nelson.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *