Fashion

Mandala – Fair Yoga Wear

13 februari 2019

Mandala is het eerste Duitse merk die duurzame yogakleding produceert! Hoe tof is dat?! Ik deel meer over deze mooie brand op de blog!

“Meditaion is hanging out with your soul”

Fangirl
Eerlijk is eerlijk, mooie en duurzame workout fashion vinden is echt een uitdaging! Of je komt terecht in de categorie; “De komende twee maanden op water en brood leven want: blut”, of de variant; “Hier wil ik niet dood in gevonden worden want: lelijk.” Maar die tijden zijn voorbij.

Mandala is betaalbaar en super fashionable! Jep, Fangirl hier, en niet alleen vanwege de looks maar vooral van Mandala’s te gekke, en duurzame manier van produceren!

Yoga broek gemaakt van plastic flessen!

Mandala Style
“Met natuurlijke vezels en gerecycleerde materialen, waaronder biologisch katoen, Tencel, Modal, Merino wol en textiel gemaakt van gerecyclede plastic flessen, dragen onze collecties aanzienlijk bij tot de bescherming van het milieu.”

“Onze stoffen en kleding worden vervaardigd in Turkije en in onze eigen textielfabriek in Shanghai, waar eerlijke beloning, respect en fatsoenlijke arbeidsomstandigheden voor onze werknemers de hoogste prioriteit hebben.” – Mandala Yoga Wear

Klik hier voor de panterprint, en hier voor de bloemenprint.
Ik draag van alles wat je op de foto’s ziet een maat S. De kleding zit heel erg lekker, en de maat is perfect. De broeken vallen lang, dat vind ik erg belangrijk. Bekijk hier de Mandala Yoga tops, en hier vind je de grijze hoodie van de meditatie foto.

Liefde voor Fair
Hier gaat mijn fairfashion hart sneller van kloppen! Zeg nou zelf, dit is toch super mooi? Ik ben heel blij met mijn toffe, duurzame yoga outfitjes. Ik heb deze van Mandala gekregen, en word niet betaald om reclame te maken. Maar zo’n mooi merk verdiend juist deze aandacht, en jullie mogen Madala Yoga Wear dan ook echt niet missen! Wanneer je op de shoplinkjes klikt verdien ik daar geen geld aan! Ik wil hier altijd duidelijk in zijn naar mijn lezers.

Dit artikel is ontstaan uit mijn enthousiasme voor een prachtig en sustainable merk! Daar moeten er nog heel veel meer van komen!
Volg Mandala Yoga Wear op Instagram voor nog meer Yoga fashion inspo.

Namaste, Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *