Fashion

SAVE THE DATE! STYLING EVENT BLOGBYJENN X KIXX

4 september 2018

Kom jij gezellig naar Alkmaar voor het leukste kids styling event in de KIXX winkel? Ik ben erbij om je te helpen met het vinden van de perfecte look voor jouw mini! Bekijk de uitnodiging hier en ik zie je 15 september!

Hieronder vind je het persbericht en de uitnodiging voor dit te gekke kids event!
Zet hem in je agenda en laat mij weten of je erbij bent!


Save the date! 

In samenwerking met Jennifer Rijs – founder van blogbyjenn.nl – organiseren wij op zaterdag 15 september van 14.00-16.00 uur een styling event! Jennifer is trotse mama van twee meiden: Peach (5) & Rebel (1,5) en kidsfashion is hetgeen waar haar hart sneller van gaat kloppen. Zo creëert én deelt ze zowel off- als online de leukste fashionable outfits die niet onopgemerkt blijven! 

Wat kun je verwachten?

Benieuwd naar hoe Jennifer dat doet? Laat je inspireren door dé musthaves van de nieuwe collectie die je terug vindt op het kledingrek met items geselecteerd door Jennifer zelf. En omdat wij geloven dat je je beter voelt in een outfit die bij je past én omdat het vinden van een kledingstijl een ontdekkingsreis is, juist als je kind bent, helpt Jennifer jouw youngster graag op weg! Of je nu een stoer kindje hebt of juist een exemplaar dat graag in de spotlights staat: er is voor iedereen een passende en unieke outfit te vinden. Tevreden met de look? Bij de photo wall kunnen kids laten zien wie zie zijn en een toffe polaroid laten maken voor een unieke herinnering! Als kerst op de taart staat er bij de kassa een goodiebag klaar. 

Gaan jij en jouw little one de ontdekkingsreis naar een nieuwe outfit of kledingstijl aan? Dan zien we je graag op zaterdag 15 september aanstaande! 

Je hoeft je niet aan te melden, dus kom gerust bij ons binnen lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *