Fashion

BACK TO SCHOOL MET KIXX

16 augustus 2018

Wij hebben nog ruim tweeweken zomervakantie voor de boeg maar Peach kan stiekem niet wachten om weer naar school toe te gaan. Met haar nieuwe look is ze er dan ook helemaal klaar voor! Check de musthaves voor komend schooljaar!

Deze mama  leeft voor kindermode. Het is een passie welke steeds meer verweven raakt met mijn blog. Natuurlijk vind ik dat Rebel en Peach er altijd leuk uitzien (duh) maar ik ben bevooroordeeld. Wat zij dragen is mijn kledingsmaak en het zijn mijn lieve moppies. Logisch dat ik hun no1 fan ben! Maar dat hun outfitjes steeds meer andere mama’s en mini’s mogen inspireren had ik niet durven dromen!

Daarom vind ik het zo gaaf dat ik deel uit mag maken van de KIXX “Back to school” campagne! Ik mocht maar liefst vijftig toffe items voor jullie selecteren voor je nodige dosis outfit inspo. De musthaves die je niet mag missen voor komend schooljaar. Van comfy sweaters voor de aankomende herfstdagen tot de aller leukste rugzakjes. Benieuwd naar mijn Back to school musthaves?

Klik hier om mijn musthaves te bekijken.

Natuurlijk stylde ik met die zelfde items dé perfecte Peach look.
Stoer, comfy en one of a kind! Vind jij deze look ook leuk voor jouw stoere schoolchick? Laat het mijn weten in een reactie onder de blog!

 

Shop Peachies Back to school look;
Scotch R’belle leging
Finger in the Nose shirt
VEJA sneakers
Backpack

 

Heel fijn schooljaar allemaal en vooral veel plezier!

X Jenn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *