Fashion

De must have schoenen voor je mini!

18 mei 2018

Schoenen shoppen voor de kids, ik vind het een feestje! Ben jij net als ik bewust van het feit dat “goede” schoenen voor je mini’s super belangrijk zijn? In deze blog laat ik je weten waar ik op let bij het shoppen van nieuwe schoenen voor de meiden.

  

 

Eerste stapjes
Rebel loopt nog maar net en voor haar kleine voetjes zijn goede schoentjes maar wat belangrijk. Natuurlijk wil ik dat haar patta’s er leuk uitzien maar veel belangrijker is dat de schoentjes goed voor haar voetjes zijn en er goed op gelopen kan worden. Voor kleine voetjes is het nodig dat ze goed kunnen afwikkelen en balans hebben. Daarom let ik bij het uitzoeken van schoentjes voor Rebel altijd op de zool.  De eerste schoentjes van Red-Rag hebben dan ook een speciale flexibele zool zodat haar voet goed kan bewegen. Het fijne is dat ze ook perfecte steun en stabiliteit geven. Ik laat Rebel’s voetjes altijd opmeten en koop nooit schoenen op de groei. Te grote of te kleine schoenen is echt heel schadelijk voor groeiende voetjes. Met een goede schoenen match hoef ik mij daar druk om te maken. Je shopt Rebel’s eerste stap schoentjes hier.

The cool girl
Rennen, springen en eindeloos spelen is wat Peach op haar schoenen moet kunnen. Het fijne aan haar Red-Rag stappers is dat van leer zijn en heel comfortabel naar haar voeten vormen. Bij het uitzoeken van schoenen voor Peach let ik er dan ook altijd op dat de stappers tegen een stootje kunnen en vooral lekker zitten! Alle mama’s weten, als de kids iets te klagen hebben over hun schoenen, krijg je ze met geen mogelijkheid meer aan. Wat trouwens een mega win-win is met Red-Rag schoenen, ze zien er allemaal te leuk uit! Stoer met een glimmertje en vrolijke kleuren voor de echte meisje meisjes. Peach vindt haar schoenen super cool want iemand heeft er op “geschreven” met een pen. Wauw! Je shopt de stoere sneakers van Peach hier.

 

 

Mom’s mutshave
Mama’s, ook voor jezelf kun je shoppen bij Red-Rag! Zo vond ik deze  geweldige metallic fuchsia platform sneakers! De must voor dit seizoen. Mega hip en zitten bizar lekker. Door het leren voetbed draag ik ze graag met blote voeten en over blaren hoef ik mij niet druk te maken want door de zachte leren binnenkant krijg je die niet! Vroeger kocht ik nog wel eens een schoenen die eigenlijk niet lekker zaten, nu ga ik 100% voor comfort.  Platform sneakers zijn helemaal leuk voor de zomer toch? Kan deze mama fashionable achter haar dreumes en kleuter aan rennen.  Je shopt mijn schoenen hier.

 

Wil jij meer lezen over hoe belangrijk het is om voor kwaliteit te kiezen als het de schoenen van je kids betreft. Ik schreef eerder een blog over dit onder werp en die kun je hier nog eens nalezen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *