Fashion

Lente met wehkamp

10 april 2018

Mooi geel is niet lelijk en geel geeft mij écht het ultieme Lente gevoel! Lente betekent voor mij een frisse wind door mijn garderobe en shop deze het liefst online bij wehkamp. Waarom? Dat lees je hier.

Lente – ‘ve got me spending
Na een winter lang, black on black on black schreeuwt mijn kast om kleur. Ik ben niet merk gebonden en shop het liefst ergens waar de keuze reuze is. Wehkamp is daarom echt mijn lievelings. Zoveel merken en stijlen onder één dak – echt ideaal! Alle trends zijn vertegenwoordigd en daardoor vind ik altijd precies wat ik zoek.

 

wehkamp app
Dat zoeken gaat tegenwoordig bizar makkelijk met de vernieuwde  wehkamp app. Lekker lazy op de bank, scrollend door al dat leuks. Van outfitjes tot interieur musthaves, ik vind het ideaal. Met het zelfde gemak is alles via de app besteld en had ik mijn goodies de volgende dag al in huis! De snelle service is echt zo fijn, daar word ik happy van.

Probeer het zelf
Je kunt de nieuwe wehkamp app hier downloaden en meteen zelf uitproberen. Ga ook voor die nieuwe knalkleur in je kast en haal de Lente in huis.

Mijn geweldige spring statement jas van Mango shop je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *