Fashion

Red-Rag – de musthave winterschoenen voor jouw kids!

11 november 2017

Vrouwen en schoenen: een match made in heaven. Ook ik heb een schoenen tic en ja, ik gebruik mijn meisjes als excuus om er nóg meer te kopen. Toch is goede schoenen shoppen voor je kids net even andere koek. Daarom deel ik in samenwerking met Red-Rag de do’s en dont’s voor het shoppen van de beste kinderschoenen.

Er zijn heel veel slechte schoenen op de markt!

Online struikel je over de grote modeketens en kinderschoenencollecties die uit de grond schieten als paddenstoelen. Stuk voor stuk snoepjes om te zien natuurlijk. De glitters, fake fur pompoms, sterren en Elsa’s blijven dan ook niet onopgemerkt bij de doelgroep. Alleen worden zulke schoenen vaak niet van duurzame materialen gemaakt of bestaan zelfs voor negentig procent uit plastic (shock)! Iets waarvan een kindervoet helemaal niet vrolijk wordt. Wist je dat een kindervoet zelfs blijvende schade kan overhouden aan het langdurig dragen van verkeerde (maat) schoenen? Bron: https://www.gezondheidenco.nl/94261/slechte-schoenen-zorgen-slechte-voeten/ Dat wil je als moeder natuurlijk niet op je geweten hebben. 

Advies

Kom achter de computer vandaan en ga naar een echte (kinder)schoenenwinkel. Laat de voeten van je kids professioneel opmeten. Tegenwoordig is meetapparatuur zo geavanceerd dat die zelfs informatie geven over de breedte en de stand van de voet. Iets wat soms helemaal wordt vergeten! Red-Rag boys and girls-schoenen zijn er voor elke kindervoet in de perfecte pasvorm.

Peach haar Red-Rag herfst/winter schoenen.

Meten is weten

Dat ik weleens mijn voeten van maatje 40 in een schoen met maat 39,5 prop omdat ik per se die fantastische pumps moet hebben, betekent dat niet dat ik mijn dochter Peach hetzelfde laat doen. Ik vind een goede pasvorm belangrijker dan de looks. Geloof me; je staat versteld van zo’n voetmeting. Peach’ voeten blijken altijd groter dan ik denk! Laat de voeten van je kind het liefst aan het einde van de dag opmeten. Dan zijn ze namelijk altijd een beetje opgezet en dus groter.

 

Kwaliteit
Kies voor een schoen van goede kwaliteit. De schoenen van Red-Rag zijn er niet alleen voor hippe kids maar vooral voor de avontuurlijke types. Ze kunnen tegen een stootje en hebben een ondersteunende pasvorm. Hierdoor kan Peach volgas rennen. De zolen hebben een heel fijn en stevig profiel voor extra grip. Erg handig met al die glibberige herfstblaadjes/sneeuw op straat. Het leren voetbed zorgt voor een hoog draagcomfort en de ritssluiting is ideaal voor ‘mama ik wil het zelf doen’, zonder dat je te laat op school komt.

Twinnen en glimmen

Hallo glitter en glans! Hoe leuk zijn deze boots om te zien? Naast de kindercollectie mag je de vrouwencollectie van Red-Rag niet missen. Ik draag deze stoere groene boots graag en ze zitten zo lekker en warm! Peach en ik kunnen gewoon twinnen! Zie je wel dat een goede schoen er ook heel hip uit kan zien? Zoek jij de perfecte herfst/winterschoenen voor jouw zoon of dochter? Ik ben helemaal fan van de Red-Rag-collectie. Je shopt de nieuwe collectie hier.

Shop Jenn haar Red-Rag boots.

Shop Peach haar Red-Rag boots

Veel shop plezier dit weekend!
X Jenn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *