Fashion

Shoppen in Madrid

14 februari 2016

Het is alweer een week geleden dat ik en mijn vriend in Madrid waren. We hebben echt een heerlijk weekendje gehad!
Het is zo lekker om weer even echt met z’n tweetjes te zijn en quality time voor elkaar te hebben.

Madrid, ik was er nog nooit geweest. Ik ben al heul vaak ik Spanje geweest en heb verschillende steden en stranden bezocht en toch is Madrid weer helemaal anders (vind ik) Het voelde voor mij als een mini mediterraans Manhattan. Brede straten met taxi’s waar prachtig hoge gebouwen langs staan die versierd zijn met flashy billboards a la times square. De stad en restaurants zijn tot mega laat open en om 23:00 bruist het nog op straat. Ik hou ervan!

Nu kan ik natuurlijk doen alsof we alle culturele highlights zijn af geweest maar dan lieg ik. Het was gewoon keihard shoppen, eten, nog meer eten, oja en drankjes doen. Als mama kijk ik 90% rond naar potentiele aankopen voor Peach. Wanneer de winkels bijna dicht gaan schiet mij ineens te binnen dat ik ook wel wat nieuwe items zou willen. Herkenbaar?

Super shop tip! Wanneer je in Spanje bent moet je (voor je kids) echt een keer naar de Lefties. Een beetje een kruising tussen de Bershka en Primark maar wel echt een mooiere kwaliteit. Lefties is een Spaanse keten en iets goedkoper dan de ZARA (mooi meegenomen). Ik slaag er altijd top voor Peach en kon niet wachten om in te slaan. Tot mijn telleurstelling is de hele nieuwe collectie één en al pastel met een overkill aan bambies en vosjes. Noooooooo! Lefties!! Waar zijn de stoere printjes van de wintercollectie? Leer-look broekjes, stoere t-shirt, lak jasjes en de rest? Tjonge wat een domper.

Ik ben dus totaal niet van de pastel en te zoete kleertjes vind ik Peach niet staan want daar is ze te stoer en te bijdehand voor. Dus welgeteld 1 denim jurk gekocht, die ik eigenlijk een beetje saai vond en griste daarom van de vrouwenafdeling iron-on patches mee. Daar wil ik het jurkje mee gaan pimpen.

Nu de krokussen uit de grond knallen schiet Peach ook haar kledingmaat uit. Ze zit precies tussen twee maten in. Maat 2-3 jaar wordt nu vaak iel en 3-4 jaar is weer gevalletje mouwen opvouwen en dat vind ik zo irritant. Hebben meer mama’s hier last van? Ben bang dat wij weer helemaal in de mouwen opvouwen fase zijn beland. Maar we zeuren niet, er zijn grotere problemen in de wereld. Resultaat van het gepimpte jurkje deel ik snel op Instagram!

Madrid is overigens een echte aanrader voor eindeloos shop plezier. Super leuke eettentjes, prachtige restaurants en zo veel meer! Je kunt op mijn Instagram meer foto’s terug vinden van ons weekendje Madrid.

X Jenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *